Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:57 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Administrația Portului Constanța, undă verde de la Mediu pentru un rezervor în zona Oil Terminal

ro

16 Apr, 2021 00:00 1471 Marime text
  • Administrația Portului Constanța a primit aviz pozitiv de la Agenția pentru Protecția Mediului pentru construirea unui rezervor în incinta Oil Terminal
 
Agenția pentru protecţia mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare pentru Administrația Porturilor Maritime Constanța SA, pentru construirea unui rezervor de 10.000 mc.
 
APM Constanța a decis că „nu este necesara efectuarea evaluarii impactului asupra mediului” în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul:  „Construire Rezervor 10 000 MC în depozitul port investitor: Oil Terminal SA”, în judeţul Constanţa, municipiul Constanța, Incinta Port, Dana 67. Titular al proiectului este Administratia Porturilor Maritime Constanța S.A., cu sediul în județul Constanta, municipiul Constanța.
 
Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanța, str. Unirii nr. 23, în zilele de luni - joi, între orele 8-16.30, vineri, între orele 8-14. Comentariile/ Observaţiile/ Propunerile publicului interesat se pot înainta până la data de 24.04.2021.
 
Citește și:

Vor fi modernizate mai multe centrale termice la CN Administrația Porturilor Maritime SA Constanța

Acționarii CN Administrația Porturilor Maritime Constanța, convocați în ședință ordinară

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii