Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
23:25 10 06 2023 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Actualizarea strategiei de alimentare în sistem centralizat cu energie termică a municipiului Constanța scoasă din nou la licitație

ro

28 Jun, 2022 00:00 973 Marime text
  • Primăria Constanța plătește 131.950 lei fără TVA pentru actualizarea strategiei de alimentare în sistem centralizat cu energie termică a municipiului Constanța
  • La licitația din luna mai nu s-a depus nicio ofertă admisibilă
  • Ultima oară, strategia de alimentare în sistem centralizat cu energie termică a municipiului Constanţa a fost actualizată în 2019
 

 
Primăria Constanța plătește 131.950 lei fără TVA pentru actualizarea strategiei de alimentare în sistem centralizat cu energie termică a municipiului Constanța.

Atribuirea se va face pe baza criteriului “prețul cel mai scăzut”.

Data limită primire oferte este 29.06.2022, ora 23:59
pe adresa de e-mail: alina.jercea@primaria-constanta.ro.
 
Ofertanții pot solicita clarificări înainte de data limită stabilită pentru depunerea ofertelor, doar pe adresa de e-mail: achizitiipublice@primaria-constanta.ro.
 
La licitația din luna mai nu s-a depus nicio ofertă admisibilă.
 
Ultima oară, strategia de alimentare în sistem centralizat cu energie termică a municipiului Constanţa a fost actualizată în 2019 când se propunea trei tipuri de investiţii pentru creşterea eficienţei şi siguranţei SACET: investiţii de echipare a sursei de producere a energiei termice, lucrări de reabilitare şi modernizare a reţelelor termice primare (de transport) şi lucrări de reabilitare a reţelelor termice secundare (de distribuţie).
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Primăria Constanța împrumută Termoficare Constanța cu peste 30 milioane lei. Se anunță o nouă creștere a tarifului la termie?
 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii