Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:46 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Actriţa Draga Olteanu Matei, internată în comă la spital

ro

13 Nov, 2020 19:54 3299 Marime text
  • Potrivit Dianei Cimpoeșu, medic șef UPU SMURD Iași, Draga OIteanu Matei este în comă, cu hemoragie digestivă.
Actrița Draga Olteanu Matei a ajuns, vineri seara, în stare gravă, la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului "Sfântul Spiridon", din Iași.

Potrivit Dianei Cimpoeșu, medic șef UPU SMURD Iași, Draga OIteanu Matei este în comă, cu hemoragie digestivă, scrie antena3.ro.

Cunoscuta actriţă, care are 87 de ani, a jucat în 90 de filme, în peste 50 piese de teatru și 100 roluri de televiziune.

Actrița Draga Olteanu Matei a fost decorată la 30 mai 2002 cu Ordinul național Steaua României în grad de Cavaler, alături de alți actori, „pentru prestigioasa cariera artistică și talentul deosebit prin care au dat viață personajelor interpretate în filme, dar și pe scenă, cu prilejul celebrării unui veac de film românesc”.

În data de 23 octombrie 2014, într-o ceremonie ce a avut loc la Castelul Peleș din Sinaia a primit din partea Casei Regale a României decorația Ordinul Coroana României în grad de Ofițer cu ocazia celei de-a 93-a aniversări a Regelui Mihai I al României, decorație înmânată de Principesa Moștenitoare Margareta a României. După eveniment a fost urmat un dineu care a avut loc în Sufrageria de Stat a Castelului Peleș. Printre personalitățile care au mai fost decorate s-au aflat Tamara Buciuceanu și Stelian Tănase, președintele-director general al Televiziunii Române, care au primit Ordinul Coroana României în grad de Ofițer, și interpretele de muzică populară Sofia Vicoveanca și Maria Ciobanu, cărora le-au fost înmânate însemnele Ordinului Coroana României în grad de Cavaler.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii