Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:07 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gheorghe Ungureanu, directorul Casei de Cultură Constanța, mesaj de condoleanțe după moartea actriței Draga Olteanu Matei

ro

18 Nov, 2020 15:34 2953 Marime text

Gheorghe Ungureanu, directorul Casei de Cultură a Sindicatelor Constanța a transmis un pios mesaj de condoleanțe la plecarea cunoscutei actrițe Draga Olteanu Matei la cele veșnice.

Moartea, care a lovit fulgerător lumea artistică din România, a răpit un actor de pe scena autohtonă și a urcat-o la ceruri. Draga Olteanu Matei a participar într-un spectacol fabulos în anul 2010, pe scena din Constanța, după cum reamintește Gheorghe Ungureanu mai jos:

S-a stins încă o stea!
 
„Nu trebuie să plângem, cine ajunge la capăt, scapă, desi ne dorim să mai fie ceva, e prea frumoasă viața pe pământ, dacă știi să ți-o faci, ca să mai fie ceva de trăit după…”, spunea Draga Olteanu Matei într-un interviu.
 
Și iată că a ajuns la capăt! Din nou scena românească este în doliu. După ce în urmă cu câteva zile, a fost condus pe ultimul drum Vladimir Gaitan, acum trebuie să ne luăm rămas bun de la Draga Olteanu Matei.
 
În aprilie 2010 am organizat un spectacol „Frumosul de la Marea Neagră” când i-am sărbătorit pe constănțeanul nostrum drag Jean Constantin și Draga Olteanu Matei la împlinirea a 55 de ani de teatru și film într-un spectacol extraordinary alături de invitați de marcă ai scenei românești, printre care Gabriel Dorobanțu, Anastasia Lazariuc, Petrică Mâțu Stoian, Constantin Enceanu, Niculina Stoican, Ionuț Galani și Oltița Chirilă.
 
Trebuie să ne apreciem și să ne bucurăm de actori cât timp sunt în viață. Dumnezeu să le primească sufletul în împărăția Sa, oferindu-le odihnă veșnică.
 
Colectivul Casei de Cultură a Sindicatelor Constanța
 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii