Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:04 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Actriţa constănţeană din „Las Fierbinţi“ schimbă prefixul

ro

21 Jul, 2014 00:00 13788 Marime text
Alina Chivulescu s-a născut în Constanţa, la 21 iulie 1974. A absolvit UNATC Bucureşti. Din CV-ul ei, aflăm că a jucat în filme diverse ca gen, de la comedii la filme de epocă şi seriale. Cei mai tineri au aflat despre Alina Chivulescu din serialul „La bloc“, unde a jucat rolul Bellei. În 1996, Alina Chivulescu a debutat într-un film cu distribuţie străină, produs de studiourile Media Pro. Alina a jucat rolul unei maseuze, iar imaginile sale nud au făcut deliciul publicului masculin. Alina s-a căsătorit, în 1999, cu omul de afaceri Mihai Cuptor şi împreună au un fiu pe nume Mickael. După divorţul celor doi, copilul a rămas în grija mamei. Alina şi-a dedicat tot timpul fiului ei, de care este tare mândră. Iar relaţia mamă-fiu este una deosebită. În serialul „Las Fierbinţi“, Alina a jucat rolul Manuelei, soţia primarului.
Filmografie Alina Chivulescu: „Alien Abduction Secrets“, „Eu sunt Adam“, „Forbidden zone“, „Omul zilei“, „Sub clar de lună“, „La bloc“, „Orient express“, „Ho ho ho“, „La bloc“, „Aniela“, „Vine poliţia“, „Iubire şi onoare“, „Las Fierbinţi“.

Sursa foto: Gandul.info
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • la multi ani 21 Jul, 2014 09:16 Frumusetea poate fi la orice varsta,daca stii sa ai un suflet curat si frumos,daca stii sa ti-l ingrijesti si daca iubesti oamenii buni si adevarati.felicitari ei .