Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:50 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județul Constanța Activități preventive desfășurate de polițiști. Iată în ce școli au fost

ro

12 Apr, 2024 18:52 486 Marime text

 
  • Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța au desfășurat mai multe activități preventive în municipiu și județ.
     
Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța au desfășurat mai multe activități preventive în municipiu și județ.

La data de 11 aprilie 2024, polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Mihail Kogălniceanu au desfășurat o acțiune de prevenire a victimizării minorilor, în școlile aflate în raza de competență, transmite un comunicat din partea IPJ Constanța.

La data de 11 aprilie 2024, polițiști din cadrul Poliției Năvodari au participat la activitățile derulate în cadrul programului Școala Altfel, la Școala Gimnazială Grigore Moisil.

Polițiștii au purtat cu elevii discuții referitoare la modalitățile de prevenire a infracțiunilor de furt și tâlhărie, a delincvenței juvenile și a accidentelor rutiere.

Totodată, le-au vorbit elevilor despre riscurile asociate consumului de substanțe interzise, alcool și tutun. 

La data de 11 aprilie 2024, polițiști din cadrul Serviciului Siguranță Școlară și Prevenirea Criminalității au desfășurat o acțiune de prevenire a consumului de substanțe interzise și a violenței în mediul școlar, în rândul elevilor de la Colegiul Național de Arte Regina Maria Constanța, a încheiat sursa citată.


Citește și:
Acțiuni ale polițiștilor din județul Constanța. Iată câte amenzi au fost aplicate
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii