Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
13:43 21 04 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Acțiunile de verificare a respectării măsurilor de protecție continuă pe raza județului Tulcea

ro

15 Feb, 2021 12:05 532 Marime text
  • Peste 225 forțe au acționat  pe raza județului Tulcea, pentru verificarea respectării măsurilor și interdicțiilor impuse în vederea limitării răspândirii virusului COVID-19.
Și în acest sfârșit de săptămână, forțele de ordine au acționat pe raza județului Tulcea, pentru verificarea respectării măsurilor și interdicțiilor impuse în vederea limitării răspândirii virusului Covid-19.
 
Astfel, sub coordonarea Instituției Prefectului, polițiștii tulceni, alături de celelalte instituții cu atribuții în domeniu, au procedat la verificarea zonelor în care se pot forma aglomerări de persoane, spații comerciale dar și a mijloacelor de transport persoane, cu privire la  respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă, scopul vizat fiind prevenirea răspândirii virusului Covid 19.
 
La activităţi au participat 226 de forţe de ordine, fiind verificate 102 societăți comerciale, 270 de obiective sau locații de interes precum şi 102  mijloace de transport în comun.
 
Pentru abaterile constatate au fost aplicate 123 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală 23.750 de lei, toate fiind aplicate pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală.
 
Astfel de activități se vor desfășura și în perioada următoare, pe raza întregului județ, pentru prevenirea răspândirii infectării cu noul coronavirus și impunerea respectării legislației.
 
Sănătatea și siguranța cetățenilor sunt prioritare tuturor instituțiilor cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice, astfel că forţele de ordine vor desfășura permanent în această perioadă activităţi de verificare cu privire la respectarea prevederilor impuse pe perioada stării de alertă, pentru a proteja cetăţenii și pentru a preveni răspândirea virusului Covid-19.
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii