Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:15 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Acţiuni de igienizare a lacului Tăbăcărie de către Apele Române. Când vor interveni angajaţii ABADL

ro

10 Mar, 2020 00:00 3809 Marime text

Parcul Tăbăcărie este şi rămâne o destinaţie preferată de constănţeni pentru o plimbare pe bicicletă sau pentru a duce copiii la joacă. Lacul din parc se află în grija Administraţiei Bazinale Dobrogea-Litoral, care a precizat, pentru cotidianul ZIUA de Constanţa, când vor avea loc acţiunile de igienizare a lacului.
 
Bogdan Bola, directorul ABADL, a declarat că acţiunile de igienizare vor avea loc fix înainte de începerea sezonului estival în România - 1 mai. Mai exact, în perioada 13-16 aprilie şi 27-30 aprilie, angajaţii de la Apele Române vor curăţa lacul şi vor igieniza zonele cu stuf din parc. Mai exact, se curăţă apa, luciul de apă. De altfel, Apele Române urmează să facă un apel deschis către Primăria Constanţa pentru a se alătura campaniei de igienizare şi pentru a demonstra o bună colaborare interinstituţională pentru binele municipiului Constanţa.
 
De altfel, parcul Tăbăcărie este o atracţie şi pentru turişti în timpul sezonului estival, fiind liantul dintre staţiunea Mamaia şi municipiul Constanţa.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii