Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
09:34 17 10 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Acțiune de combatere a braconajului piscicol în RBDD - zona de pescuit comercial Roșu-Puiu. Scule și unelte de pescuit, verificate (video)

ro

18 Sep, 2021 10:14 1090 Marime text

  • Astfel, au fost verificate un număr de 150 de scule și unelte de pescuit în lacurile Roșu, Puiu, Puiuleț, fiind ridicate în vederea confiscării cca. 400 m setci mono-filament și 600 m setci textil cu dimensiunea ochiului de plasă sub dimensiunea legală, conform prevederilor Ordinului de prohibiție pe anul 2021.
În data de 15 septembrie 2021, inspectorii Comisariatului de control regional Sulina au desfășurat acțiuni specifice în vederea respectării condițiilor de autorizare a activităților de pescuit comercial în zona de competență.

Astfel, au fost verificate un număr de 150 de scule și unelte de pescuit în lacurile Roșu, Puiu, Puiuleț, fiind ridicate în vederea confiscării cca. 400 m setci mono-filament și 600 m setci textil cu dimensiunea ochiului de plasă sub dimensiunea legală, conform prevederilor Ordinului de prohibiție pe anul 2021.

Acțiunile vor continua și în perioada următoare pentru a verifica respectarea condițiilor de autorizare a activităților de pescuit comercial în scopul dezvoltării durabile a resursei acvatice vii.

Sursa foto-video: Facebook/ ARBDD - Administratia Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii