Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
01:24 15 06 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Acțiune a jandarmilor constănțeni „Purtăm masca, ne protejăm pe noi și pe cei din jur!”

ro

07 May, 2021 12:44 399 Marime text
  • Au fost aplicate 263 sancțiuni contravenționale. 
În perioada 30.04-07.05.2021, jandarmii Gruparii Mobile Constanta au desfăsurat împreună cu colegii polițiști, acțiuni punctuale pentru verificarea și respectarea măsurilor de protecție împotriva virusului Covid 19. Cu aceste ocazii au fost aplicate 263 sancțiuni contravenționale, din acestea 232 au fost avertismente, iar 31 amenzi în valoare de 15500 lei.
  
În aceeași perioadă am desfășurat mai multe acțiuni cu reprezentantii companiei de transport local CT BUS, în mijloacele de transport în comun, pentru verificarea și respectarea măsurilor de protecție împotriva virusului Covid 19. Majoritatea cetătenilor au înțeles ca purtând masca ne protejăm pe noi și pe cei din jurul nostru, dar au fost și 9 persoane care au fost sanctionate cu avertisment și li s-au oferit măsti de protecție pentru a putea continua călătoria.
 

„Vă rugăm:

-Purtati masca in spațiile publice pentru a va proteja pe dumneavoastră si pe cei din jur, păstrați distanțarea fizică și evitați aglomerațiile. Respectați indicațiile din magazine și păstrați distanța.
-Respectați regulile de igienă, precum și toate recomandările și măsurile adoptate de autorități pentru a vă proteja!
-Informați-vă doar din surse oficiale!”, precizează Gruparea de Jandarmi Mobilă „TOMIS” Constanța. 

Sursă foto: Gruparea de Jandarmi Mobilă „TOMIS” Constanța 

Ti-a placut articolul?

Comentarii