Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:17 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Acţionarii Rompetrol Energy SA s-au întrunit în Adunare Generală Extraordinară! Iată ce s-a decis

ro

19 Jun, 2023 11:19 1258 Marime text
 
 
  • Rompetrol Energy SA este controlată de Fondul de Investiţii în Energie Kazah-Român SA, de Midia Green Energy - SA (anterior denumită Uzina Termoelectrică Midia SA), şi de Rominserv SRL.
 
Acţionarii societăţii Rompetrol Energy SA, cu sediul în Năvodari, bulevardul Năvodari, nr. 9A, Corp Administrativ, judeţul Constanţa, s-au întrunit în Adunare Generală Extraordinară!
 
În cadrul adunării s-a aprobat, cu unanimitate, modificarea în cuprinsul Actului Constitutiv al Rompetrol Energy SA a noii denumiri a acţionarului Midia Green Energy SA (anterior denumită Uzina Termoelectrică Midia SA) ca urmare a informării acţionarului Midia privind schimbarea denumirii sale, subiect ce a fost anterior amânat pentru o viitoare AGEA conform Hotărârii nr. 15/2022 AGEA din 28 decembrie 2022.
 
De asemenea, tot în cadrul adunării s-a înlocuit în cuprinsul Actului Constitutiv prescurtarea „U.T.Midia“ cu prescurtarea „Midia“.
 
Restul articolelor din Actul Constitutiv rămân nemodificate.
 
În final, s-a aprobat, cu unanimitate, împuternicirea lui Boris-Ionel Bucur, în calitate de director general şi membru al Consiliului de Administraţie, să efectueze toate demersurile şi formalităţile legale necesare pentru ducerea la îndeplinire a prezentei Hotărâri adoptată de această AGEA, inclusiv semnarea Actului Constitutiv actualizat ca urmare a celor de mai sus precum şi pentru a îndeplini formalităţile de publicare şi înregistrarea prezentei Hotărâri la Oficiul Registrului Comerţului şi publicarea în Monitorul Oficial al României sau orice altă instituţie publică.
 
Decizia a fost publicată în Monitorul Oficial partea a IV-a cu numărul 2616 din data de 15 iunie 2023.
 
Potrivit Termene.ro, platformă consultată la data de 19 iunie 2023, Rompetrol Energy SA se ocupă de producția de energie electrică și este controlată de Fondul de Investiţii în Energie Kazah-Român SA, societate pe acţiuni constituită conform legislaţiei din România, având sediul în Bucureşti, Piaţa Presei Libere nr. 3-5, Clădirea City Gate - Turnul de Nord, sectorul 1, cu 78,2839%, de Midia Green Energy - SA (anterior denumită Uzina Termoelectrică Midia SA), având sediul în Năvodari, bulevardul Năvodari, judeţul Constanţa, cu 21,6784% din capital şi de Rominserv SRL, cu sediul în Bucureşti, Piaţa Presei Libere nr. 3-5, City Gate Northern Tower, cu 0,0377% din capital.
 
Administratorii sunt Batyrzhan Tergeussizov, Bucur Boris Ionel și Chemal Turgay.
 
Pierderea netă declarată în 2022 a fost de 6.462.781 de lei.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
Adunare Generală Extraordinară a acționarilor Rompetrol Rafinare! Compania va cumpăra energie electrică de la Rompetrol Energy
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii