Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:54 12 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Adunare Generală Extraordinară a acționarilor Rompetrol Rafinare! Compania va cumpăra energie electrică de la Rompetrol Energy

ro

16 Jul, 2022 16:30 1608 Marime text

 
  • AGEA este convocată pentru data de 19 august 2022, de la ora 11.00, la sediul din Năvodari al companiei.
  • Discuțiile se vor axa pe încheierea unor contracte-cadru cu Rompetrol Energy, în calitate de vânzător, pentru cumpărarea de energie electrică și termică.
 
Acționarii companiei Rompetrol Rafinare au fost convocați la Adunarea Generală Extraordinară a Acționarilor, pe ordinea de zi a discuțiilor aflându-se și încheierea unui contract-cadru cu Rompetrol Energy pentru furnizarea de energie electrică și termică.
 
Informațiile privind convocarea AGEA au fost publicate în Monitorul Oficial al României.
 
Potrivit sursei citate, AGEA este convocată pentru data de 19 august 2022, de la ora 11.00, la sediul din Năvodari al companiei.
 
Dacă la momentul stabilit nu se va întruni cvorumul stabilit, cea de-a doua ședință AGEA este convocată pentru data de 22 august, de la ora 11.00.
 
Primul punct pe ordinea de zi a discuțiilor se află ratificarea încheierii Actului adițional la contractul de vânzare-cumpărare de țiței încheiat cu KazMunayGas Trading AG, în calitate de vânzător.
 
Discuțiile se vor axa apoi pe încheierea unor contracte-cadru cu Rompetrol Energy, în calitate de vânzător, pentru cumpărarea de energie electrică și termică.
 
Nu în ultimul rând, se va pune în discuție împuternicirea directorului general Felix Crudu Tesloveanu și directorului economic Ramona Georgiana Gălățeanu de a semna în numele societății cele două contracte.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise. 
 
Citește și
Ordinea de zi a ședințelor acționarilor Rompetrol Rafinare SA, suplimentată!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii