Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:47 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Oficial, din Monitor Yedil Utekov, desemnat administrator și președinte al Consiliului de Administrație al Rompetrol Energy

ro

11 Nov, 2020 00:00 1920 Marime text
  • Mandatul lui Yedil Utekov este valabil începând cu data de 1 octombrie 2020 și până pe 31 ianuarie 2022, data expirării mandatului actualilor membri ai CA.
  • La lucrări au participat reprezentanții KMG International N.V. și cei ai Uzinei Termoelectrice Midia SA.
 
În Monitorul Oficial al României a fost publicată recent Hotărârea nr. 3 din 1 octombrie 2020 a adunării generale ordinare a acționarilor Rompetrol Energy SA.
 
La lucrări au participat KMG International N.V., persoană juridică olandeză, cu sediul în Amsterdam, prin reprezentant legal Arian Shabdarbayev, cetățean kazah, acționând ca împuternicit al directorului executiv Beimbet Shayakhmetov, dar și Uzina Termoelectrică Midia SA, reprezentată prin directorul general Turgay Chemal.
 
Potrivit documentelor oficiale, în urma adunării generale s-a decis aprobarea încetării mandatului de administrator și președinte al Consiliului de Administrație a lui Saduokhas Meraliyev, ca urmare a cererii acestuia de renunțare, începând cu data de 1 octombrie 2020.
 
Totodată, a fost numit în calitate de administrator al Rompetrol Energy și președinte al Consiliului de Administrație cetățeanul kazah cu reședința în Constanța Yedil Utekov.
 
Mandatul său este valabil începând cu data de 1 octombrie 2020 și până pe 31 ianuarie 2022, data expirării mandatului actualilor membri ai CA.
 
Boris Ionel Bucur, director general și membru al CA, a fost împuternicit cu executarea formalităților privind deciziile adoptate de adunarea generală a acționarilor.
 
Citește și:

Yedil Utekov, ales președintele Consiliului de Administraţie al Rompetrol Rafinare SA. Decizia, publicată în Monitor
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii