Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
09:28 27 10 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Acționarii Mamaia SA, întruniți în ședință. Ce decizii au luat

ro

21 Sep, 2021 21:46 419 Marime text
  • Adunarea Generală Ordinară a Acționarilor societății Mamaia SA, în ședință.

Adunarea Generală Ordinară a Acționarilor societății Mamaia SA, întrunită în ședință la data de 27.07.2021, a hotărât revocarea din funcție a următorilor: Derviș Nisan, Vindt Andrei Iosif Valentin și Moșoiu Georgiana Narcisa.
 
Totodată, AGOA a ales, în calitate de administrator provizorii ai Consiliului de Administrație al societății, a următoarelor persoane: Derviș Nisan, Vindt Andrei Iosif Valentin și Moșoiu Georgiana Narcisa.
 
Mai mult, Adunarea a hotărât prelungirea mandatelor administratorilor provizorii cu două luni, începând cu data alegerii de către AGOA, dar nu mai târziu de data desemnării administratorilor în condițiile OUG nr. 109/2011, cu modificările și completările ulterioare, dacă procedura de selecție se va finalize în interiorul acestui interval sau până la data revocării din funcție.
 
De asemenea, s-a stabilit indemnizația brută fixă lunară a administratorilor provizorii ai societății, care va fi cea aprobată în ședința AGOA din data de 30.06.2017 și majorată în ședința AGOA din data de 04.01.2018, respective suma de 3.070 lei.

Se amână votul până la o dată ulterioară publicării Ordinului comun privind aprobarea bugetului de venituri și cheltuieli al societății pentru anul 2021, în conformitate cu prevederile OG nr. 26/2013, privind întărirea disciplinei financiare la nivelul unor operatori economici la care Statul sau unitățile administrativ-teritoriale sunt acționari unici ori majoritari sau dețin direct ori indirect o participație majoritară, cu modificările și completările ulterioare.

Totodată, s-a hotărât aprobarea semnării încheierii de rectificare a contractului de vânzare-cumpărare nr. 218/17.01.2002, privind menționarea suprafeței construite de 69 mp, omsă în cuprinsul respectivului contract.

În final, a fost împuternicit directorul general al societății Mamaia SA în vederea semnării documentelor necesare privind înregistrarea și publicarea hotărârii AGOA, persoană împuternicită putând delega unei alte persoane, salariată a societății, mandatul său cu privire la îndeplinirea formalităților menționate mai sus.

PRECIZĂRI:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii