Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:15 10 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Acționarii Eco Gold Invest SA s-au întrunit în ședință. Ce decizii au luat

ro

25 Aug, 2021 21:53 1588 Marime text

 
  • Adunarea Generală a Acționarilor a societății Eco Gold Invest SA s-a întrunit în primă ședință.
Adunarea Generală a Acționarilor Ordinară a societății Eco Gold Invest SA s-a întrunit, în prima ședință, în data de 17.07.2021, ora 11.00, la care a participat acționarul Extel Limited ce reprezintă 66,67% din captalul social, fiind statutară, a hotărât aprobarea raportului de gestiune al administratorului unic pentru exercițiul financiar 2020 cu un procent de 100% voturile prezente.
 
Totodată, a fost aprobat Raportul Comisiei de Cenzori, pentru exercițiul financiar al anului 2020, cu un procent de 100% voturile prezente.

Mai mult, au fost aprobate situațiile financiare aferente anului 2020, cu un procent de 100% din voturile prezente.
 
De asemenea, AGA a hotărât descărcarea de gestiune a administratorului unic pentru exercițiul financiar 2020, cu un procent de 100% voturile prezente.
 
AGA a aprobat programul de dezvoltare cu un procent de 100% voturile prezente.

În urma analizei raportului comisiei de cenzori și a notei aceste comisii, acționarul prezent, Extel Limited, a hotărât convocarea prin administratorului unic a unei ședințe AGEA cu includerea pe oridinea de zi a unui punct cu privire la majorarea capitalului social prin compensarea creațelor lichide, certe și exigibile asupra societății cu acțiuni ale acesteia.

Administratorul unic, Filote Florentin, s-a împuternicit să întreprindă demersuri de înscriere la ORC a prevederilor prezentei hotărâri AGA.

PRECIZĂRI:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii