Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:53 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Achiziții publice Reamenajarea spațiului din zona Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski“ scoasă la licitație de Primăria Constanța

ro

05 Dec, 2023 17:00 1020 Marime text
  • Valoarea totală estimată a lucrărilor se ridică la 8.215.502 de lei, fără TVA, (9.776.447 de lei cu TVA)
  • Finanțarea cheltuielilor se va realiza de la bugetul local al municipiului Constanța
  • Primăria își propune să realizeze lucrări de instalații electrice, lucrări de instalații de apa și canalizare și de conducte de evacuare, amenajare și întreținere de spatii verzi
  • Astfel în cadrul proiectului va fi montat gazon, vor fi plantați arbori și arbuști ornamentali, vor fi realizate alei din dale de granit și din piatră cubică și vor fi realizate zone cu pergole
 
Primăria Constanța a urcat în Sistemul Electronic de Achiziții Publice proiectul de reamenajare a spațiului din zona Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski“. Valoarea totală estimată a lucrărilor se ridică la 8.215.502 de lei, fără TVA, (9.776.447 de lei cu TVA).

Finanțarea cheltuielilor se va realiza de la bugetul local al municipiului Constanța.

„Parcul necesită reabilitare pentru readucerea lui la o stare armonioasă. Se observă crăpături în pavajul aleilor pietonale care este din asfalt. Aceste crăpături au apărut din cauza lipsei unui sistem de drenaj al apelor meteorice de pe suprafața impermeabilă.

Mobilierul urban, băncile și coșurile de gunoi sunt degradate sau distruse în unele cazuri. Există o anexă din panouri de PVC înspre parcarea din fața Sălii Sporturilor, părăsită în momentul de față. Vegetația și compoziția peisajeră nu se percep ca un tot unitar. Toate aceste elemente reduc valoarea estetică a locației”, se arată în caietul de sarcini.

Primăria își propune să realizeze lucrări de instalații electrice, lucrări de instalații de apa și canalizare și de conducte de evacuare, amenajare și întreținere de spatii verzi. Astfel în cadrul proiectului va fi montat gazon, vor fi plantați arbori și arbuști ornamentali, vor fi realizate alei din dale de granit și din piatră cubică și vor fi realizate zone cu pergole.
 
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Lucrări de reabilitare la Teatrul Naţional de Operă şi Balet „Oleg Danovski“
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii