Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:35 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Microbuz implicat într-un accident rutier în județul Cluj. Un bărbat, încarcerat (GALERIE FOTO)

ro

02 Apr, 2022 17:21 1477 Marime text
Microbuz implicat într-un accident rutier în județul Cluj. Foto: ISU ClujPompierii din cadrul Detașamentului Huedin au intervenit în urma unui accident rutier petrecut între localitățile Huedin și Poieni. 

Potrivit unui comunicat al ISU Cluj, pompierii au intervenit cu două autospeciale cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD, iar intervenția a fost realizată în colaborare cu un echipaj SAJ. 

La fața locului pompierii au găsit un microbuz și un autoturism avariate, iar în cel din urmă se afla un bărbat încarcerat.

„S-a intervenit pentru decopertarea plafonului autoturismului și extragerea bărbatului, în vârstă de cca 40 de ani, din autoturismul contorsionat, fără a-i agrava leziunile suferite. Acesta a fost preluat de echipajul SAJ și a fost transportat la spital pentru îngrijiri de specialitate. Bărbatul prezenta, la prima evaluare, politraumatisme, dar era în stare de conștiență și era cooperant“ - au precizat reprezentanții ISU Cluj.

Microbuz implicat în accident rutier. Foto: ISU ClujAlte patru persoane au fost transportate la spital de către echipajele SMURD și SAJ, pentru investigații și îngrijiri de specialitate. La prima evaluare acestea prezentau afecțiuni ușoare.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii