Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:04 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Academia Navală „Mircea cel Bătrân” Constanța Mesaj aniversar cu ocazia Zilei Divizionului 306

ro

01 Aug, 2023 14:04 837 Marime text
Sursa foto: Academia Navală „Mircea cel Bătrân” Constanța
  • Cu prilejul Zilei Divizionului 306 Nave Școală Instrucție și Sprijin Acțiuni Militare care este astăzi, 1 august 2023, Academia Navală „Mircea cel Bătrân” a postat un mesaj aniversar.
 
Cu prilejul Zilei Divizionului 306 Nave Școală Instrucție și Sprijin Acțiuni Militare care este astăzi, 1 august 2023, Academia Navală „Mircea cel Bătrân” a postat un mesaj aniversar.
 
Iată ce au scris reprezentanții academiei:
 

„Astăzi este Ziua Divizionului 306 Nave Școală Instrucție și Sprijin Acțiuni Militare, parte a structurii Academiei Navale «Mircea cel Bătrân», iar cu acest prilej îi felicităm pe colegii noștri care ne sunt un real sprijin în procesul de instruire a studenților instituției noastre prin implicarea lor în buna desfășurare a practicii la bordul navelor-școală, cea mai cunoscută dintre ele fiind simbolul marinei militare, «Mircea».
 
Tot colegii noștri de la Divizionul 306 Nave Școală Instrucție și Sprijin Acțiuni Militare sunt cei care asigură asistență la numeroase manevre ale navelor care vin sau pleacă din Portul Militar Constanța.


La mulți ani, dragi colegi!”, a încheiat sursa citată.


Citește și:

Licitații Constanța: Academia Navală Mircea cel Bătrân, licitație de peste 2,77 milioane de euro! Se modernizează Nava Școală Sprijin Acțiuni Militare 281 (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii