Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:49 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Constanța Academia Navală Mircea cel Bătrân, licitație de peste 2,77 milioane de euro! Se modernizează Nava Școală Sprijin Acțiuni Militare 281 (DOCUMENT)

ro

30 Jul, 2023 12:46 1104 Marime text
Sursa foto: Navy.ro
  • Academia Navală Mircea cel Bătrân UM 02192 Constanța organizează licitație deschisă pentru contractul de peste 2,77 de milioane de euro!
  • Titlul contractului este „Servicii de Modernizare a Comenzii de Navigație la Nava Școală și Sprijin Acțiuni Militare «CONSTANȚA» -281 (proiect ZK 923)“.
  • Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 4 septembrie 2023, ora 15.00, urmând ca ofertele să fie deschise tot atunci, în SEAP.
  • În Secțiunea Document poate fi conultat anunțul privind organizarea noii licitații deschise, publicat în SEAP.
Academia Navală Mircea cel Bătrân UM 02192 Constanța a scos la licitație contractul pentru serviciile de mordenizare a Comenzii de Navigație la Nava Școală și Sprijin Acțiuni Militare „Constanța“ – 281 (proiect ZK923)!
 
Informațiile privind licitația au fost publicate astăzi, 30 iulie 2023, în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se precizează că valoarea totală a contractului este estimată la 13.695.864 de lei fără TVA, adică peste 2,77 de milioane de euro, la cursul actual.
 
Titlul contractului este „Servicii de Modernizare a Comenzii de Navigație la Nava Școală și Sprijin Acțiuni Militare «CONSTANȚA» -281 (proiect ZK 923)“.
 
Lucrările se vor executa în Portul Constanța, Dana 0, durata anunțată a contractului fiind de 20 de luni.
 
Atribuirea se va face prin licitație deschisă, în baza criteriului cel mai bun raport calitate-preț.
 
Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 4 septembrie 2023, ora 15.00, urmând ca ofertele să fie deschise tot atunci, în SEAP.
 
Persoanele cu funcții de decizie în ceea ce privește organizarea, derularea și finalizarea procedurii sunt Toma Alecu - Comandant; Moise Gabriel - Locțiitor al Comandantului; Rădulescu Simona-Economist; Ivanov Georgiana-Consilier Juridic; Pușcașu Radu-Florin- Locțiitor tehnic; Schipor Constantin-Şef birou achiziții; Ivan Florina-Economist; Ion Valentin-Subofițer achiziții; Coșofreț Gabriela-Referent de specialitate; Stoica Adelina-Referent de specialitate; Mihăilă Adrian Strugaru-Șef al achizițiilor; Molodeț Robert-Marian-Comandant Navă Școală și Sprijin Acțiuni Militare „Constanța“-281.
 
În luna septembrie 2022, Academia Navală a atribuit contractul vizând modernizarea sistemului electroenergetic la Nava Școală Sprijin Acțiuni Militare 281, proiect ZK 923, serviciile urmând a fi furnizate, prin adjudecarea contractului, de către companiile Electroscoica Mar SRL și Blue Line SRL, ambele din Constanța.
 
Totodată, în luna mai 2023, Acadamia a scos la licitație și contractul vizând reparațiile și andocarea vasului, procedura fiind încă în desfășurare.
 
În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul privind organizarea noii licitații deschise, publicat în SEAP.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Licitație importantă pentru prima navă bază autopropulsată de mare tonaj din Marina Militară Română! Cine și-a adjudecat contractul (DOCUMENT)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii