Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:47 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Abonament gratuit la UNTOLD sau Neversea pentru cei care donează sânge. Campania Blood Network ajunge în week-end la Constanța

ro

01 Jul, 2022 08:44 2269 Marime text
Neversea. Foto: NeverseaCea mai longevivă campanie de donare de sânge din țară, BLOOD NETWORK, inițiată de organizatorii UNTOLD și Neversea ajunge în weekend la Constanța.

Fanii festivalului care vor să doneze sânge și să salveze vieți sunt așteptați la caravana mobilă sâmbătă 2 iulie și duminică 3 iulie, între orele 08.00-14.00, la Kaufland Constanta Palazu Mare, Bulevardul Tomis Nr. 437. Gestul lor va fi răsplătit de inițiatorii campaniei BLOOD NETWORK cu distracție și momente de neuitat, la cele mai mari festivaluri de muzică din Europa- UNTOLD și Neversea.

Potrivit organizatorilor, pentru prima dată în acest an, cei care donează sânge la caravana mobilă și se înscriu în baza de date “Și Eu Donez” vor primi un abonament gratuit la UNTOLD sau Neversea, iar cei care donează în centrele de transfuzii primesc un voucher de reducere pentru achiziționarea abonamentului la festival. Donarea la caravana mobilă se face în limita locurilor disponibile.

„De 8 ani, UNTOLD îi încurajează pe tineri să doneze sânge prin campania BLOOD NETWORK. Peste 18.000 de oameni au donat sânge în toate edițiile de până acum. În 2021, în cadrul campaniei BLOOD NETWORK, s-au recoltat 1.209 de litri de sânge de la aproape 2.687 de donatori, iar 3.627 de bolnavi au fost salvați“ - au precizat organizatorii.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii