Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:57 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ABADL urmează să repare instalațiile electrice la două cantoane din județ. Riscurile sunt mari (document)

ro

22 Oct, 2019 00:00 1933 Marime text

Administrația Bazinală de Apă Dobrogea - Litoral organizează o licitație publică pentru atribuirea unui contract aferent achiziției de branșament și reparații instalații electrice la Canton 11 Valea Dacilor și reparații instalații electrice la Canton 9 Ciocârlia.


Termenul limită pentru depunerea ofertelor este 25 octombrie 2019, iar valoarea estimată a achiziției este de 59.683 lei.


Rețeaua electrică din care este alimentat Cantonul de exploatare Valea Dacilor a fost preluată de către Primăria Medgidia după desființarea CAP-ului din zonă. Contractul de furnizare a energiei electrice este încheiat în nume propriu de către cantonierul care-l deservește. Având în vedere vechimea de peste 60 de ani a instalațiilor electrice aferente celor două cantoane de exploatare, precum și faptul că de când au fost preluate în anul 1983 de către Regia Autonomă „Apele Române” nu s-au efectuat lucrări de revizie sau reparație a instalațiilor electrice, singurele intervenții fiind de înlocuire a becurilor arse, în momentul de față acestea au un avansat grad de uzură fizică și morală, existând riscul producerii unor accidente grave de natură electrică, chiar mortale.


Citește și:

Ministerul Finanțelor și Administrația de Apă Dobrogea - Litoral revendică în instanță 26.000 mp de plajă, suprafețe intabulate de Municipiul Constanța. Primăria le-a intabulat ca poligoane!

ABADL a aplicat sancţiuni pentru mai multe UAT-uri din judeţul Constanţa. Iată valoarea şi motivul amenzilor!



 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii