Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:12 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A murit un fost prefect al judeţului Constanţa. Gheorghe Martin ar fi împlinit 72 de ani de Buna Vestire!

ro

17 Feb, 2020 00:00 6087 Marime text


Gheorghe Martin s-a născut în ziua de Buna Vestire a anului 1948. A fost prefect al judeţului Constanţa între anii 2002 şi 2005. Ulterior, după ce a renunţat la funcţia de reprezentant al Guvernului în teritoriu, a asigurat interimatul Organizaţiei Judeţene a Partidului Conservator Constanţa, fiind ales preşedinte câteva luni mai târziu.
 
În noiembrie 2007, a demisionat şi din această funcţie, deoarece nu a realizat un scor electoral de minimum 5%, aşa cum ceruse conducerea centrală a partidului. După ce o perioadă a lipsit din prim-planul opiniei publice, Martin a revenit ca invitat permanent al unei televiziuni locale, unde, săptămânal, realiza o analiză a scenei politice şi a societăţii româneşti.
 
Gheorghe Martin are doi copii şi este unul dintre acţionarii companiei de salubrizare Polaris M Holding SRL. A fost vicepreşedinte al Comitetului Societăţii Naţionale de Cruce Roşie, filiala Constanţa, organizaţie din care face parte şi ÎPS Teodosie, arhiepiscopul Tomisului şi membru al Consiliului Eparhial al Arhiepiscopiei Tomisului.
 
Gheorghe Martin a decedat în cursul nopţii de 15-16 februarie, după o lungă suferinţă, şi a fost depus, ieri, la Catedrala „Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel“ din Constanţa. În luna martie ar fi împlinit 72 de ani. 
 
Dumnezeu să-l odihnească!
 

Citeşte şi:

A murit Gheorghe Martin, fostul prefect al judeţului Constanţa

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Gabrian 20 Feb, 2020 20:19 Dumnezeu ss-l odihnească, m- ajutat pe vremea ceausistilor, riscând mult