Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:22 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„A lăsat un gol în inima şi sufletul nostru“ A murit Jack Sonni, fostul chitarist al trupei Dire Straits!

ro

01 Sep, 2023 10:12 858 Marime text
Sursă: Facebook/ John Illsley
  • Sonni a fost uneori supranumit cu afecţiune „celălalt chitarist din Dire Straits“, trupă fondată de Mark şi David Knopfler, John Illsley şi Pick Withers în 1977.

Fostul chitarist al trupei Dire Straits, Jack Sonni, care figurează pe albumul „Brothers In Arms“, a murit la vârsta de 68 de ani, informează Agerpres.

„Iubitul nostru Jack a lăsat un gol în inima şi sufletul nostru... ne vei lipsi foarte mult, tu eşti pentru totdeauna cu noi“, a scris pe reţelele de socializare un grup creat de muzicieni care au înregistrat cu celebra formaţie rock britanică.


Sonni a fost uneori supranumit cu afecţiune „celălalt chitarist din Dire Straits“, trupă fondată de Mark şi David Knopfler, John Illsley şi Pick Withers în 1977.

Site-ul lui Sonni îl descrie pe acesta drept "un scriitor, muzician, povestitor nomad, tată şi bunic care a luat în serios realitatea în lecţia greu învăţată că viaţa este scurtă".

El „a îmbrăţişat o filosofie de a trăi bine şi de a trăi acum, în misiunea lui de a crea momente memorabile cu prietenii şi familia", se adaugă pe site-ul muzicianului.

Chitaristul a cântat pe albumul „Brothers In Arms“ al trupei Dire Straits şi în turneul de promovare a discului.

De asemenea, Sonni a făcut parte dintr-un grup numit DSL Legacy, creat de foşti muzicieni care au cântat şi înregistrat cu Dire Straits de-a lungul anilor.

Citește și:

Veteranii Michael Mann și Luc Besson participă la Festivalul de Film de la Veneţia
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii