Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:44 17 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A doua seară a ediției aniversare a festivalului Neversea! Distracția revine la malul mării (GALERIE FOTO+VIDEO)

ro

07 Jul, 2023 18:55 1508 Marime text
Peste 65.000 de fani din România și din străinătate au ajuns la malul Mării Negre în prima zi a ediției aniversare a festivalului Neversea. Cel mai mare festival organizat pe o plajă din Europa s-a transformat în centrul distracției de la malul mării pentru oamenii veniți din România și din străinătate.
           
Potrivit organizatorilor, a cincea ediție a Neversea reușește să ofere un mix perfect de genuri muzicale, fanii festivalului bucurându-se de diversitatea muzicală, de mare, de răsărit și de o experiență memorabilă, alături de prieteni.
 
În această seară, cea de-a doua a ediției aniversare, Arias va deschide mainstage-ul festivalului, urmată de Ștefania, Spike (Live), Lil Pump, Claptone, MORTEN, Tujamo, iar răsăritul va fi prins la mainstage cu Steve Aoki și un moment așteptat de fani, “Cake Me!”.
 
Fanii pot intra în festival începând cu ora 16:00. Detalii pe neversea.com și în noua aplicația mobilă Neversea Festival. 

La ediția aniversară din acest an au fost pregătite trei noi concepte de scene care vor încânta publicul de festival cu ritmuri diverse, astfel încât petrecerea de la malul Mării Negre să țină până la răsărit. 
 
Line-up pentru a doua zi de festival Neversea 2023 este următorul: Karol Diac, Clanker Jones, Pixar Stelar, Lora & Band, Bogdan Simion, Damian & Brothers, Andrew Maze, Dj Romy Aka The Preacher, Dj Marius Ioniță, Dj Paul B, Dj Ducu, Dj Mag, Dj Guaguanco, Dj Paul B, Liviu Vârciu & Deny, Mc Dylma & Dj Pappa M, Jiji Lazar, Serotone, Arias, Ales Andru, Gheboasa, Dizharmonia, M.G.L., Stefania, Yny Sebi, Spike Live, Marko Glass Ft. Bvcovia, Glauco Di Mambro, Lil Pump, Deliric X Silent Strike, Rampue Live, Claptone, Dub Fx & Woodnote, Morten, Hernan Cattaneo B2b Nick Warren, Steve Aoki, Day Dreamers (Marwan Dua, Dub Fx, Woodnote), Tooker Live și Tujamo.

La festivalul de la malul mării sunt prezenți și Militari din Grupul 2 EOD, Forțele pentru Operații Speciale, Brigada 30 Gardă, Centrul Militar Zonal Constanța și studenți și elevi din toate academiile, școlile și liceele militare care încearcă să le arate participanților cu ce se ocupă ei.  

Pentru ca festivalul să se desfășoare fără incidente, pe litoral s-au mobilizat forțe impresionante: polițiști, jandarmi, agenți de pază, dar și câini de urmă.

Lucruri interzise la Neversea 2023

Pentru a avea acces în cadrul festivalului Neversea 2023, participanții trebuie să fie atenți să nu posede anumite obiecte. 

Printre obiectele interzise se numără următoarele: droguri, alcool, materiale inflamabile, sticle (inclusive sticle de parfum sau deodorant), biberoane, umbrele, produse cosmetice (crema de soare este permisa), rucsacuri sau borsete mai mari de 29 cm X 21 cm X 12 cm, conserve, artificii, lasere, spray-uri, cuțite, arme, obiecte contondente, bannere susținute de bețe, scaune, lanțuri, articole pirotehnice, mâncare sau băuturi, animale, aparate foto sau video profesionale, inclusiv orice tip de aparat DSLR sau cu obiective detașabile, orice tip de obicete care pot răni.

Neversea 2023. Cum se face accesul riveranilor în zona peninsulară. Restricții de circulație în zonă

Pentru a trece de filtrele instituite de autorități, riveranii trebuie să prezinte fie un act de identitate, un contract de comodat, unul de închiriere care să ateste domiciliul în zona peninsulară sau orice alt document din care rezultă că utilizatorul autoturismului domiciliază sau efectuează activități în zona afectată de restricții.

În perioada premergătoare, dar și în timpul festivalului au fost impuse restricții de circulație în perimetrul din proximitatea plajei unde are loc NEVERSEA. Astfel, în perioada 6-9 iulie 2023, accesul pe plajă va fi restricționat prin intermediul barierelor de acces amplasate la intersecția str. Salonic cu str. Yokohama și str. Belvedere, precum și la capătul str. Marinei, restricțiile fiind realizate prin intermediul firmei de pază și al organizatorilor.

Pentru desfășurarea în condiții de fluență și siguranță a traficului rutier, Poliția Rutieră va institui restricții de circulație auto în următoarele intersecții, în perioada 6-9 iulie 2023, după cum urmează: prelungirea strada Traian cu Valea Portului; Poarta 1 – Port (zona „sens giratoriu”); strada Termele Romane cu b-dul. Elisabeta (zona Poarta 1 Port); în funcție de valorile de trafic și situația operativă, se va institui restricția la intersecția tip sens giratoriu strada Traian cu str. termele Romane; str. Traian cu bulevardul Tomis; str.Negru Vodă cu strada Ecaterina Varga; str. Negru Vodă cu str. Mircea cel Bătrân; str. Mircea cel Bătrân cu str. Smârdan ; str. Mircea cel Bătrân cu str. Decebal; str. Mircea cel Bătrân cu str. Eroilor; str. Bucovina cu str. Eroilor, str. Marinei segmentul cuprins între Tomis Marina Management și bariera de acces pe Plaja Modern.

În perioada 6-7 iulie 2023, în intervalul orar 16:00-06:00, se vor impune restricții de circulație pe Str. Termele Romane între str. Traian și sensul giratoriu de la Poarta 1 Port. Începând cu data de 8 iulie 2023, ora 06:00 și până pe data de 10 iulie 2023, ora 06:00 vor fi impuse restricții de circulație de la sensul giratoriu Poarta 2. Parcarea autovehiculelor pe bulevardul Elisabeta va fi interzisă pe perioada 4-9 iulie 2023.

De asemenea, se va interzice accesul taxiurilor, mijloacelor de transport particular (autoturisme, microbuze, maxi-taxi) în interiorul perimetrului de siguranță cu excepția autobuzelor CT BUS autorizate să efectueze transport public.

 

Citește și: 

Prima seară la Neversea 2023. O poveste cu un decor de vis și muzică pentru toate gusturile (FOTO+VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii