Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:31 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

155 de ani de la fondarea municipiului Tinerii din PDL Medgidia atenţionează că a dispărut simbolul oraşului

ro

05 Sep, 2011 00:00 4803 Marime text

medgidia.jpgPentru a marca împlinirea a 155 de ani de la fondarea localităţii Medgidia, Organizaţia PDL a organizat mai multe acţiuni dedicate acestui eveniment. Printre acestea s-a numărat un concurs de şah şi unul de table în urma cărora au fost premiaţi opt concurenţi. Primul loc la partida de şah a fost luat de Suliman Nejdet, locul secund fiind ocupat de Ştefan Stoica, iar cel de-al treilea de Alexandru Sârbu.

De asemenea, lui Tudor Iulian i-a fost acordată o menţiune. Şi concursul de table a avut trei câştigători pe podium şi un participant care a primit menţiune: Dumitru Popa (locul I), Gheorghe Maximese (locul II), Tudor Iulian (locul III) şi Suliman Nejdet (menţiune). În plus, în cadrul evenimentului pus la cale de organizaţia de tineret a democrat-liberalilor din Medgidia au fost felicitaţi şi doi dintre cei mai vârstnici locuitori ai municipiului. Prin seria de evenimente organizate, OTPDL Medgidia a reînviat emblema oraşului, demonstrând că generaţia tânără nu rămâne impasibilă la nevoile societăţii.

Tinerii democrat-liberali au găsit un alt loc emblemei oraşului, în zona Pătrăţel a Complexului Sportiv ,,Iftimie Ilisei", pentru a marca evenimentul aniversar. Astfel, prin acţiunea lor, membrii OTPDL din Medgidia au vrut să atragă atenţia Primăriei asupra dispariţiei unuia dintre simbolurile municipiului. După încheierea acestor evenimente, locuitorii din Medgidia au fost invitaţi de către preşedintele Organizaţiei PDL Medgidia, Dumitru Moinescu, în Parcul Central, pentru a sărbători împreună ziua oraşului.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii