Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:05 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

121 abateri, depistate și sancționate de polițiștii locali în Constanța. Iată pentru ce

ro

01 Feb, 2024 14:47 602 Marime text

Sursa foto: Primăria Constanța


 
  • În data de 31.01.2024, polițiștii locali au desfășurat verificări extinse în diverse zone ale orașului, inclusiv în cartiere, parcuri, piețe, zonele de promenadă și mijloacele de transport în comun, legitimând persoane și aplicând 265 de sancțiuni contravenționale, conform Primăriei Municipiului Constanța.

Potrivit sursei citate, majoritatea abaterilor, în număr de 121 au fost constatate în legătură cu nerespectarea prevederilor HCL Constanța nr. 77/2021, referitoare la Regulamentul privind îmbunătățirea activităților de gospodărire, protecția mediului, întreținere și înfrumusețare a municipiului Constanța.

„Mai avem și alte exemple de fapte contravenționale printre  care: aruncarea de ambalaje și resturi pe domeniul public, răscolirea gunoiului din containere, arderea necontrolată de substanțe sau materiale în aer liber, așezarea de corturi în locuri neamenajate special, și altele”, transmite primăria.

 
Sancțiuni contravenționale au fost aplicate și pentru lipsa titlului de călătorie valabil, tulburarea ordinii publice, proferarea de injurii, acte de identitate expirate, comerț neautorizat, fumat în spații publice închise, activități de picnic neautorizate, ocuparea ilegală a locurilor de parcare locului de parcare fără achitarea taxei de parcare valabilă pentru zona respectivă, nesupravegherea minorilor, vagabondaj sau cerșetorie, etc.

Acțiunea a fost realizată în colaborare cu lucrătorii Secțiilor 2, 3 si 4 Poliție și ai Gruparii de Jandarmi Mobilă „Tomis" Constanța.
 
Citește și
Opririle și staționările neregulamentare sancționate de polițistii locali, în municipiul Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii