Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:31 11 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Hangout, clepsidra si toaleta cu oglinzi

ro

09 Jul, 2010 23:58 6017 Marime text

4_hangout___.jpgHangout este un bar situat pe bulevardul Tomis nr. 31, aproape de piaţa Ovidiu, într-o clădire veche. La parter spaţiul nu este foarte mare, sunt doar patru mese cu scaune foarte confortabile.

Dar este aranjat cu mult bun gust, în stil oriental, cu pereţii desenaţi foarte frumos. Tot la parter este şi toaleta. Amintesc de ea pentru că mi-au plăcut acele onglizi tăiate în formă de cerc şi amplasate prin toată încăperea. La etaj este acelaşi stil de amenajare, doar că este un spaţiu mai mare şi, în loc de scaune, sunt pernuţe şi canapele joase. Puţin incomod să stai pe acele pernuţe, chiar dacă te întinzi. Canapele însă, sunt mari şi au spătar, aşa că te poţi întinde fără probleme şi stai foarte confortabil. Tot la etaj mai există un separeu în care este instalat un PlayStation. Nu sunt amatoare de jocuri, dar băieţilor am observat că le place mult această activitate. Mai ales dacă este desfăşurată într-un bar, alături de prieteni. Pe lângă jocurile video, băieţii se mai pot bucura şi de o masă de foosball. Poate li se face poftă de jucat după ce urmăresc meciurile campionatului mondial de fotbal pe televizoarele instalate în bar. Cu siguranţă nu se supără nimeni dacă vor şi fetele să se joace. Servirea nu este excelentă pentru că sunt puţini ospătari, dar nici nu te poţi plânge. Comenzile vin relativ repede dacă nu sunt mulţi clienţi. Preţurile sunt bune. Costă patru lei o apă, cinci lei o cafea. Pentru şapte lei poţi alege unul din multele sortimente de ceai, care îţi este servit într-un mod interesat: o dată cu ceaiul îţi este adusă şi o clepsidră pentru a şti cât să laşi frunzele în cană, astfel încât să aibă o aromă cât mai bună.

Este o atmosferă prietenoasă, lipsită de fiţe. Toată lumea stă întinsă, discută, se joacă sau se uită la televizor. Un bar foarte bun în care poţi „pierde“ timpul într-un mod relaxant.

Barul funcţionează pe societatea Bahia Locals SRL, administrată de Aida Pop, care îl are ca asociat pe Sacha Pop. Aida se mai ocupă şi de Pet Shop Azumii SRL.

[/label]

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii