Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:09 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Secundele de dinaintea tragediei din Mamaia „Când am văzut că nu reduce viteza, m-am ghemuit şi am început să spun Tatăl Nostru"

ro

25 Jul, 2012 02:17 10892 Marime text
Brotac_accident_Mamaia_sat_1.jpgPărinţii acestuia au aprobat ca maşina în care se afla trupul lui Adrian Petrişor Brotac să se oprească în faţa unui bar de pe strada Dezrobirii, din Craiova, acolo unde acesta obişnuia să îşi bea cafeaua"

Adrian Petrişor Brotac, de 30 de ani, decedat în accidentul rutier de duminică dimineaţa din staţiunea Mamaia, a fost condus pe ultimul drum de familie, prieteni, angajaţi, dar şi de cei impresionaţi de tragedia bărbatului. Jurnaliştii de la Lupamea.ro arată că înmormântarea a avut loc în comuna doljeană Podari, acolo unde locuieşte familia Brotac. În paralel, cei care au fost implicaţi în eveniment, încetul cu încetul, încearcă să treacă peste cele întâmplate. Spre exemplu, Georgiana Gingăraş, pasageră pe bancheta din spate a automobilului condus de Brotac, s-a întors la serviciu. Georgiana este fiica fostului ministru al Tineretului şi Sportului, Georgiu Gingăraş, preşedinte al UNPR Argeş.

Brotac_accident_Mamaia_sat_2.jpg„Adrian Petrişor Brotac era administratorul unui cazino din Craiova. În 2010 şi în 2011 a avut permisul suspendat pentru depăşirea vitezei regulamentare. Ieri, (n.r. 23 iulie) trupul neînsufleţit al lui Adrian Petrişor Brotac a fost adus în Craiova. Părinţii acestuia au aprobat ca maşina în care se afla trupul acestuia să se oprească în faţa unui bar de pe strada Dezrobirii, acolo unde acesta obişnuia să îşi bea cafeaua. De asemenea, fiind unicul copil la părinţi, aceştia au decis ca el să fie înmormântat în comuna doljeană Podari, acolo unde locuieşte familia Brotac", mai informează cotidianul mai sus precizat. În continuare, lucrătorii Serviciului Rutier Constanţa lucrează la dosarul deschis în urma acestui accident, în vederea stabilirii cu exactitate a circumstanţelor care au dus la producerea tragediei. Fostul ministru al Tineretului şi Sportului, Georgiu Gingăraş, ne-a declarat că fiica sa, Georgiana, pasageră pe bancheta din spate a maşinii, s-a întors la serviciu. „(...) Fata mi-a spus: «Când am văzut că nu reduce viteza, m-am ghemuit şi am început să spun Tatăl Nostru»", a mai spus Gingăraş. Amintim că, potrivit lucrătorilor Serviciului Rutier Constanţa, Adrian Petrişor Brotac, de 30 de ani, din Craiova, a condus un automobil marca Porsche, model Carrera, recent înmatriculat, pe DC 86, dinspre Mamaia către Năvodari. Într-o curbă, bărbatul a pierdut controlul volanului, a părăsit partea carosabilă şi s-a lovit de un stâlp. În urma impactului, Adrian Petrişor Brotac a decedat, Elian-Florin Tudor, pasager pe locul din dreapta faţă, Georgiana Gingăraş, de 27 de ani, şi Ligia Gingăraş, de 24 de ani, ambele din judeţul Argeş, pasagere pe bancheta din spate, s-au ales cu răni superficiale. Accidentul a avut loc în ziua în care Georgiana Gingăraş a împlinit vârsta de 27 de ani.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • andreea 28 Jul, 2012 11:30 Pt Zeno,exact ce spuneam,nu le pasa de nimic decat daca bucata de tabla numita masina are o buna firma,deci de ce se rascoala acum sa o faca pe mironositele??? oare acel suflet nevinovat,si da neconstient a vrut sa moara????? De ce nu vrem sa vedem cat de stapaniti suntem CU TOTII de tot ce inseamna mandrie ,orgoliu,fala,nebunie,prostia domina si face parte din noi fie ca vrem sau nu,deci sa nu judecam un suflet care a plecat dintre noi mai devreme decat ii era timpul.N-a vrut sa moara cum nici unul dintre noi nu vrem!A platit cu pretul vietii o nebunie,nebunie ce multi din noi o facem dar care nu putem sa ne-o recunoastem,dar o vedem la cei din jur,si ar fi mai indicat sa ne judecam pe noi si apoi pe alti,sa nu uitam ca am putea fi noi in locul lor. Detest prostia acestor tinere si a tatalui celeia care afirma ca vezi doamne ce speriate erau,ooofff offf!
  • Zeno 27 Jul, 2012 19:06 Pt Andreea > Le-am vazut pe fete in club inainte de plecare si cand s-au urcat in masina.N-aveau nici o treaba si erau foarte mandre cand le-a inghesuit in spate. Urlau taximetristii sa le lase macar pe fete sa mearga cu taxi-ul dar sofuerul n-a ascultat nici o secunda
  • andreea 27 Jul, 2012 12:08 Am citit tot acest caz,pt ca din pacate am apucat a fi in acel loc la scurt timp dupa nefericitul incident,si tot ceea ce azi se scrie ma instiga la imi spune parerea ,cum se poate Doamne dupa ce esti in acea masina sa mai ai curaj sa afirmi ceea ce afirmi,ma refer la domnisoara care vezi doamne acum isis spunea rugaciunea,sa fim seriosi a urcat-o cineva cu forta???????