Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:58 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fiică de ministru, implicată în tragedia rutieră din Mamaia? Firma afaceristului craiovean mort în Porsche are 111 puncte de lucru (galerie foto)

ro

23 Jul, 2012 02:04 6852 Marime text
cap_3.jpgUna dintre cele două fete implicate în eveniment este, potrivit unor surse, fiica fostului ministru al Tineretului şi Sportului, Georgiu Gingăraş, actualmente preşedinte al UNPR Argeş

Un prosper afacerist din Craiova, patron de cazino, a decedat la Constanţa după ce maşina pe care o conducea a fost implicată într-un grav accident rutier. Tragedia a avut loc ieri dimineaţă, aproape de ora 7.00, pe raza staţiunii Mamaia. Adrian Petrişor Brotac, de 30 de ani, a condus un automobil marca Porsche, model Carrera, pe DC 86, dinspre Mamaia către Năvodari. La un moment dat, într-o curbă, din cauza neatenţiei şi a vitezei, şoferul a pierdut controlul volanului, a părăsit partea carosabilă şi s-a lovit de un stâlp. În urma accidentului, şoferul, care a avut câteva probleme cu cei de la Poliţia Rutieră de-a lungul anilor, a decedat la faţa locului, iar cu răni s-au ales Elian-Florin Tudor, fondator al SCEl-Young Impex SRL, pasager pe locul din dreapta faţă, Georgiana Gingăraş, de 26 de ani, şi Ligia Gingăraş, de 24 de ani, ambele din judeţul Argeş. Adrian Petrişor Brotac deţinea SC Luky Frog SRL (broasca norocoasă). Obiectul de activitate al firmei este „Jocuri de noroc şi pariuri" şi are nici mai mult nici mai puţin de 111 puncte de lucru.

Oficiul Registrul Comerţului arată că SC Luky Frog SRL are sediul în judeţul Dolj, la Craiova, sector 0, strada Theodor Aman nr. 7, Adrian Petrişor Brotac fiind singur în firmă. Conform datelor de bilanţ, SC Luky Frog SRL a raportat în 2008 o cifră de afaceri de 122.784 de lei, în timp ce profitul brut a fost de 34.223 de lei. Pentru 2009, cu patru salariaţi, cifra de afaceri a fost de 1.512.616 de lei, în timp ce profitul brut a fost de 458.097 de lei. În 2010, cifra de afaceri a fost de 3.545.164 de lei, în timp ce profitul brut a fost de 1.218.906 de lei. După cum arătam mai sus, firma care ca obiect de activitate „Jocuri de noroc şi pariuri" şi deţine nici mai mult nici mai puţin de 111 puncte de lucru. Astfel, aparatele Luky Frog pot fi găsite în Slatina, Târgu Jiu, Craiova, Runcu, Turceni, Ţicleni, Caracal, Drăgăneşti Olt, Slatina, Balş, Piatra Olt, Leoteşti, Turburea, Filiaşi, Corabia, Fântânele, Strâmba Jiu, Cursaru, Ioneşti, Scorniceşti, Peşteana Jiu, Cilieni, Dobrotinet şi Proaspeţi. Adrian Petrişor Brotac a avut probleme cu Poliţia Rutieră. Pe data de 8 septembrie 2010, pe rolul Judecătoriei Craiova a fost înregistrat dosarul cu numărul unic 25963/215/2010, având ca obiect „plângere contravenţională", unde bărbatul a avut calitatea de petent, în timp ce Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Dolj a fost intimat. Pe data de 8 decembrie 2010, instanţa a respins plângerea ca neîntemeiată. Adrian Petrişor Brotac a fost declarat necâştigător şi de Tribunalul Dolj, tot într-un dosar cu Poliţia Rutieră. Nici SC Luky Frog SRL nu a fost ferită de procese. Unitatea comercială s-a judecat cu Garda Financiară Olt, cu Inspectoratul de Poliţie Olt, cu Inspectoratul Teritorial de Muncă din Olt şi din Gorj. De menţionat că în anumite dosare SC Luky Frog SRL a ieşit câştigătoare, instanţa dispunând anularea unor acte întocmite de inspectori.

Jucător de tenis cu probleme prin instanţe

Elian-Florin Tudor, de 24 de ani, pasager pe locul din dreapta faţă în maşină, a fondat, la jumătatea lui 2009, SCEl-Young Impex SRL. Astfel, conform înregistrării nr. 50/1.247.033 din Monitorul Oficial partea a IV-a nr. 4981 din 22 septembrie 2009, Tribunalul Dolj a dispus autorizarea şi înregistrarea societăţii comerciale El-Young Impex SRL. Fondatorul a fost Elian Florin Tudor, asociat unic, unitatea având ca obiect de activitate „baruri şi alte activităţi de servire a băuturilor". Nici Elian Florin Tudor nu a fost ferit de probleme. Pe data de 25 ianuarie 2011, la Judecătoria din Craiova a fost înregistrat dosarul 2455/215/2011, cu obiect „plângere contravenţională", cauză în care tânărul a avut calitatea de petent, în timp ce Poliţia din Olt a fost intimat. În şedinţa din data de 21 martie, instanţa a admis în parte plângerea formulată de petent în contradictoriu cu intimatul, anulând în parte procesul-verbal de contravenţie seria CC nr. 7155827/17.01.2011. Mai mult decât atât, instanţa a înlăturat sancţiunea complementară a suspendării exerciţiului dreptului de a conduce. Nu este de trecut cu vederea faptul că Elian-Florin Tudor este jucător de tenis, legitimat la Federaţia Română de Tenis, cu numărul de legitimaţie 13280. Coincidenţă sau nu, numele lui Elian-Florin Tudor apare şi într-un dosar instrumentat de procurorii din Spania, cauză ce vizează carduri bancare falsificate.

Fiică de ministru?

Georgiana Gingăraş, de 26 de ani, din Argeş, este fiica fostului ministru al Tineretului şi Sportului, Georgiu Gingăraş (PDSR), potrivit unor surse. Asta în timp ce Ligia Gingăraş, de 24 de ani, implicată şi ea în evenimentul de ieri dimineaţă, ar fi verişoara Georgianei. Facem precizarea că am încercat să obţinem o declaraţie cu privire la cele mai sus precizate şi de la Georgiu Gingăraş, şeful preşedintele UNPR Argeş, însă acest lucru nu a fost posibil. Cu toate acestea, contactat telefonic, fostul ministru ne-a declarat că nu are cunoştinţă de vreun accident rutier în care să fi fost implicată fiica sa. Georgiu Gingăraş s-a mai aflat în atenţia jurnaliştilor şi în 2007, când ar fi refuzat să părăsească locuinţa de serviciu, din capitală, motivând că fiica sa nu ar avea unde să locuiască pentru a-şi termina facultatea.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii