Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:21 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Workshop-ul internaţional „Challenges in food chemistry”

ro

29 May, 2013 15:08 796 Marime text
În perioada 31 mai - 1 iunie 2013, Departamentul de Chimie și Inginerie Chimică din cadrul Facultăţii de Fizică, Chimie, Electronică şi Tehnologia Petrolului a Universităţii „Ovidius” din Constanţa organizează workshop-ul internaţional „Challenges in food chemistry”- ediția a-II-a. Acest workshop se încadrează într-un domeniu prioritar al cercetării ştiinţifice din domeniul chimiei alimentare atât pe plan naţional, cât şi internaţional, cu impact direct asupra vieţii şi dezvoltării economice.
Obiectivele workshop-ului sunt: cunoaşterea celor mai moderne tehnologii din domeniul producţiei alimentare, în concordanţă cu standardele europene; cunoaşterea şi aplicarea măsurilor de creştere a calităţii produselor din industria alimentară şi a sistemelor tehnice implicate în realizarea acestora; analiza, proiectarea şi aplicarea managementului în unităţi economice din industria alimentară; cunoaşterea şi utilizarea de programe computerizate specifice; cunoaşterea şi aplicarea legislaţiei în domeniul procesării alimentare.
La această întâlnire, cu un profund caracter științific, vor participa personalităţi recunoscute din centre universitare de prestigiu din ţară și din străinătate. Detalii puteti gasi la adresa: http://cfc2013.univ-ovidius.ro.
Deschiderea  workshop-ului are loc în data de 31 mai 2013, în sala de Consiliu a Universității „Ovidius” (sediul din Bd.Mamaia nr. 124), de la ora 9.30.

Biroul de promovare și relații publice,
29 mai 2013
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii