Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:56 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

“JAZZ AGE IN THE USA” la American Corner Constanta - 12.05.2009

ro

12 May, 2009 16:00 966 Marime text

   American Corner Constanta va organiza in data de 13.05.2009, intre orele 08:00 – 10:00 o activitate intitulata “JAZZ AGE IN THE USA”.

   La aceasta activitate vor participa Adelina Vartolomei si Corina Lungu, profesori coordonatori  si studenti de la specializarea “Jurnalism”, anul I, de la Universitatea Ovidius Constanta. Profesorii coordonatori vor deschide evenimentul cu o analiza a temelor care apar in filmul care va fi difuzat, “CHICAGO”: jurnalistii care se dau in vant dupa stiri senzationale, emanciparea femeilor, manipularea justitiei de mass-media si atmosfera specifica anilor ’20 in America, “sa bem, sa mancam si sa ne bucuram ca maine s-ar putea sa nu vina”, descrisa de Scott Fitzgerald in articolul “Echoes of the Jazz Age”, care va fi prezentat studentilor. Filmul “Chicago” a castigat 6 premii Oscar, alte 34 de premii si 54 de nominalizari. Actori: Chaterine Zeta-Jones, Renée Zelweger, Richard Gere. Regizor: Rob Marshall.

   De asemenea, se va rezolva un quiz pe tema filmului “Chicago”, iar la final participantii vor primi din partea coordonatorului American Corner, Rodica Toma, materiale informative despre Statele Unite.

Rodica Toma
Coordonator American Corner – Universitatea Ovidius Constanta
 

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii