Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:43 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat - Universitatea Ovidius

ro

27 Nov, 2013 13:42 918 Marime text
Facultatea de Drept și Științe Administrative, din cadrul Universității „Ovidius” din Constanța, organizează în data de 28 noiembrie, de la ora 14.00, în Amfiteatrul 103 (etaj I, Campusul Universitar), Workshop-ul științific cu tema „Introducere în hipnoză, hipnoza judiciară”, susținut de Eugen Popa, președintele Asociației Române de Hipnoză.
Workshop-ul își propune să răspundă la întrebări utile pentru orice practician din domeniul juridic, respectiv în ce măsură această metodă ajută la obținerea a cât mai multor informații necesare în cazurile investigate și cum se poate identifica faptul că informația obținută este adevărată sau falsă. Acțiunea se adresează atât studenților care doresc să asimileze informații din domeniul psihologiei judiciare, cât și specialiștilor din domeniu.
Eugen Popa a studiat NLP și Hipnoză cu instructori și profesori din Europa și Statele Unite începând cu anul 2006. În 2007, a urmat un curs de NLP Practioner, în 2008 cel de Master NLP Practitioner, iar în 2009 a urmat cursurile Școlii Omni Hypnosis Trainig Center, în Florida, USA, având instructori pe Gerald Kein și Bob Brenner, devenind Hipnotist Consultant și membru al Asociației Naționale a Hipnotiștilor din Statele Unite (NGH). În 2011, participă la cursuri de hipnoză de scenă și estradă cu Jerry Valey și Tommy Vee, în Londra, UK.


Biroul de promovare și relații publice,
27 noiembrie 2013
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii