Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:33 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat - Universitatea „Ovidius”

ro

08 Jul, 2013 15:04 850 Marime text
Vineri, 5 iulie a.c., Consiliul Național al Rectorilor (CNR) din România s-a întrunit pentru alegerea membrilor Biroului permanet la Universitatea „Ovidius”, fiind pentru prima dată când o universitate din Constanța găzduiește lucrările celui mai important for academic din țară. Ministrul delegat pentru învățământ superior, cercetare științifică și dezvoltare tehnologică - Mihnea Costoiu, Secretarul de stat în Ministerul Educației Naționale - Gigel Paraschiv au participat la lucrări, alături de rectori de la universități de stat și universități private.
Echipa de conducere a Consiliului Național al Rectorilor din România este formată din președinte, 11 vicepreședinți și un secretar general. Preşedinte al CNR a fost ales prof.univ.dr. Sorin Mihai Cîmpeanu - Universitatea de Științe Agriconomice și Medicină Veterinară din București, iar fostul preşedinte al CNR, prof.univ.dr. Ecaterina Andronescu - preşedinte de onoare al consiliului.
Rectorul Universității „Ovidius” din Constanța, prof.univ.dr.ec. Dănuț Tiberius Epure, a fost ales vicepreședinte al Consiliului Național al Rectorilor din România. „Este pentru prima dată când o universitate din Constanța are un reprezentant în conducerea Consiliului Naţional al Rectorilor. Acest lucru arată credibilitatea și performanța la care a ajuns Universitatea „Ovidius” din Constanța și, totodată, faptul că merită cu prisosință să fie inclusă în elita universtăților din țară. Iar managementul noii conduceri a fost apreciat de cel mai important for academic din țară – Consiliul Național al Rectorilor”, a declarat rectorul Universității „Ovidius” din Constanța, ales vicepreședinte al Consiliului Național al Rectorilor.
„Felicit rectorul Universității „Ovidius” pentru noua calitate de vicepreședinte, intrând astfel între primii 11 rectori din țară. Consiliul Național al Rectorilor din România promovează iniţiativele care pot duce la ridicarea nivelului învăţământului superior românesc și asigur noua conducere a consiliului de deschiderea mea personală pentru toate proiectele necesare dezvoltării mediului academic românesc”, a declarat Ministrul delegat pentru învățământ superior, cercetare științifică și dezvoltare tehnologică - Mihnea Costoiu.
 
Biroul de promovare și relații publice,
8 iulie 2013
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii