Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:14 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat Universitatea Ovidius

ro

27 Mar, 2013 19:56 692 Marime text
Pe data de 27 martie 2013, cu ocazia premierii de către Inspectoratul Școlar Județean Constanța a elevilor olimpici la fazele județene, se va lansa proiectul educațional „Profesia de inginer constructor - prezent și viitor”. Evenimentul va avea loc în Sala de festivități a Colegiului Tehnic „Tomis” Constanța, începând cu ora 13.00.
Proiectul, lansat de Facultatea de Construcții a Universității „Ovidius” și Inspectoratul Școlar Județean Constanța, se adresează elevilor din clasele a X-a, a XI-a și a XII-a, în special de la liceele cu profil tehnologic din județul nostru.
Scopul proiectului este de a desfășura activități de consiliere și orientare profesională a elevilor cu aptitudini, înclinații și interes deosebit pentru științele inginerești și în special pentru profesia de inginer constructor.
Proiectul propune, în principal, desfășurarea de întâlniri și discuții tematice cu specific de consiliere și orientare profesională cu elevii din cadrul liceelor și organizarea concursului „Creativitate și inovație în construcții”.
Acest concurs cuprinde două secțiuni: secțiunea de referate și comunicări științifice cu tema „Cele mai interesante edificii din lume” și secțiunea „Casa visurilor mele”, ce presupune proiectare și desenare asistată de calculator a unei locuințe. Se vor acorda premii participanților prin intermediul sponsorilor angrenați prin grija Facultății de Construcții.
Calendarul concursului „Creativitate și inovație în construcții” este următorul:
- 27 martie - 19 aprilie 2013: difuzarea regulamentului în licee, înregistrarea echipelor înscrise în concurs;
- 22 aprilie - 18 mai 2013: întâlniri de lucru și predarea lucrărilor/referatelor către Facultatea de Construcții;
- 20 - 31 mai 2013: prezentarea lucrărilor, jurizarea și premierea participanților.
  
Biroul de promovare și relații publice,
26 martie 2013uni
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii