Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:02 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat Universitatea Ovidius

ro

27 Mar, 2013 00:00 822 Marime text
Noi rezultate deosebite pentru Universitatea „Ovidius” din Constanța: medalii la cea de-a VII-a ediție a Olimpiadei Internaționale de Matematică a Studenților din Sud-Estul Europei (SEEMOUS), găzduită de University of Athens, în colaborare cu Hellenic Mathematical Society. Virgilius - Aurelian Minuţă (anul II, specializarea Matematică - informatică) a obținut Medalie de Bronz, iar Mădălina Ghenea (anul II, specializarea Matematică - informatică) – Medalie de Argint.
Este a treia participare a Facultății de Matematică și Informatică, din cadrul Universității „Ovidius” din Constanța, la Concursul Internațional SEEMOUS și prima prin Centrul de Excelență pentru Studenți, lotul fiind pregătit de lect.univ.dr. Gabriel Iorgulescu. La concurs au participat echipaje din 6 țări, iar proba a constat în rezolvarea de probleme de matematică cu un grad ridicat de dificultate.
Studenții premiați, alături de profesorul coordonator au fost felicitați de rectorul Universității „Ovidius” din Constanța, prof.univ.dr. Dănuț Tiberius Epure. „Sunt rezultate care ne onororează și care se adaugă palmaresului bogat de premii internaționale. Special pentru acești studenți cu performanțe am înființat în cadrul Universității Centrul de Excelență pentru Studenți, care acordă o asistență calificată pe domenii de interes”, a declarat rectorul prof.univ.dr. Dănuț Tiberius Epure. 

  
Biroul de promovare și relații publice,
26 martie 2013
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii