Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:44 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pe 9 martie, artistul a fost prezent la Pro Tv pentru a vorbi despre divortul de Oana Zavoranu - Pepe, in exclusivitate la "Happy Hour" - "Oanei ii doresc numai bine si mamei ei ii urez la multi ani chinuiti"

ro

10 Mar, 2011 17:12 1311 Marime text

cc1k3552_.jpgMiercuri seara Pepe a fost invitat la "Happy Hour" si a vorbit, pentru prima data, despre adevaratele motive ale divortului de Oana Zavoranu. Artistul a marturisit in emisiunea de la Pro Tv ca relatia lor nu mai functiona de ceva vreme si ca au avut probleme de comunicare. "Stateam cu Oana de ochii presei in ultimele luni", a spus Pepe. "Eu cu Oana nu am mai iesit la restaurant de 4-5 luni. Craciunul l-am petrecut cu Marculescu", a adaugat el.

Intrebat de Catalin Maruta ce-i doreste Oanei pe viitor, Pepe a spus: "Oanei ii doresc echilibru, dragoste, initiativa si numai bine, din tot sufletul, iar mamei Oanei ii doresc la multi ani chinuiti". Acesta a adugat ca multe din problemele lor de cuplu au fost cauzate de mama Oanei, care, dupa parerea sa, a indepartat-o de multe ori de el. "Toata relatia noastra am trecut peste orice obstacol, dragostea si sacrificiul au fost reciproce, am trecut peste orice impreuna, insa la un moment dat ceva a deconectat-o pe Oana de la dragostea fata de mine sau de la atentia pe care trebuia sa mi-o acorde, iar acel cineva a fost doamna Marioara Zavoranu", a mai spus Pepe. Un alt motiv care a dus la aceasta separare este si faptul ca Pepe si-a dorit intotdeauna copii, pe cand Oana a amanat mereu acest lucru facandu-l acum sa creada ca nu isi doreste deloc un copil: "Eu vreau un copil, ea nu. Daca voia un copil, il avea si am constientizat ca nu-l vrea nici pe viitor. Sunt suparat ca nu am mai avut rabdare, dar m-am plictisit", a declarat acesta la "Happy Hour".

Pepe a declarat miercuri seara la Pro Tv ca isi doreste un divort fara scandal pentru ca nu vrea sa strice amintirea anilor frumosi pe care i-au petrecut impreuna. Mai mult, acesta a spus ca nu va exista niciun partaj pentru ca fiecare are masina lui, casa lui si contul lui. La un moment dat insa Oana si-a facut simtita prezenta in ... telefonul lui Pepe. Acesta i-a marturisit lui Catalin Maruta ca in pauza de publicitate Oana i-a dat un mesaj pe telefon, dar pentru a nu agrava situatia acesta a refuzat sa-l citeasca pe post. Cu toate acesta, a declarat ca femeia care are grija de casa i-a comunicat printr-un mesaj ca Oana vrea inapoi ceasul. Dupa acest mesaj, Pepe i-a inmanat ceasul pe care il avea la mana lui Maruta si i-a spus sa il dea Oanei pentru ca el nu vrea sa o mai intalneasca.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii