Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:00 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pe 6 martie, Ion Tiriac, invitatul primei editii din noul sezon «Dupa 20 de ani»

ro

04 Mar, 2011 16:53 1338 Marime text

Din 6 martie, in fiecare duminica, de la ora 10:00, se da startul unui nou sezon al show-ului politicii, la Pro Tv - «Dupa 20 de ani».

In fiecare duminica, de la ora 10:00, moderatorul emisiunii, Cristian Leonte si jurnalistii invitati, Claudiu Pandaru (redactor-sef «Gandul») si Cristian Hostiuc (director editorial «Ziarul Financiar») vor provoca personalitati ale lumii politice si economice sa caute solutii pentru criza care dureaza in Romania de aproape 20 de ani.

Pentru ca Romania sa nu mai arate «mai bine dinafara decit dinauntru», dupa cum considera ambasadorul Germaniei invitat intr-o editie precedenta a emisiunii si pentru ca economia romaneasca sa iasa «de la terapie intensiva», dupa diagnosticul pus de Jeffrey Franks si sa intre in faza de recuperare trebuie cautate solutii.

In fiecare duminica, de la ora 10:00, Cristian Leonte va incerca sa transforme show-ul politicii intr-un show al intrebarilor privitoare la viitorul si directia Romaniei, dar si intr-un show al solutiilor.

Ion Tiriac va fi primul invitat din noul sezon al emisiunii «Dupa 20 de ani». Duminica, 6 martie, incepind cu ora 10:00, telespectatorii Pro Tv pot afla cum vede omul de afaceri situatia actuala a Romaniei, dar si evolutia sa in viitor.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii