Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:51 02 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Termen scadent - plata taxei pentru spaţii verzi în staţiunea Mamaia

ro

04 Jul, 2012 14:41 1181 Marime text

Ref:             Termen scadent - plata taxei pentru spaţii verzi în staţiunea Mamaia

Serviciul Public de Impozite şi Taxe Constanţa (SPIT) aduce la cunoştinţa deţinătorilor spaţiilor de cazare şi proprietarilor de locuinţe situate în staţiunea Mamaia că termenul de plată a taxei pentru spaţii verzi se împlineşte la data de 15 iulie 2012.

Având în vedere faptul că, ultima zi de plată se sfârşeşte într-o zi nelucrătoare când serviciul este suspendat, termenul scadent se prelungeşte până la sfârşitul primei zile de lucru următoare, respectiv până luni, 16 iulie 2012. 

După această dată, vor fi aplicate majorări de întârziere de 2% din cuantumul obligaţiilor fiscale principale neachitate în termen, ce vor fi calculate pentru fiecare lună sau fracţiune de lună, începând cu ziua imediat următoare termenului scadent şi până la data stingerii sumei datorate inclusiv.

În vederea stabilirii cuantumului taxei datorate, persoanele fizice şi juridice care deţin în proprietate sau folosinţă spaţii de cazare în staţiunea Mamaia vor depune la ghişeele agenţiilor fiscale, până la data de 16 iulie 2012, declaraţia de impunere împreună cu certificatul de clasificare privitor la numărul de locuri de cazare eliberat de Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului.

Dacă spaţiul de cazare este administrat de către o altă persoană decât proprietarul, în baza unui contract de închiriere, leasing, asociere în participaţiune, locaţie de gestiune etc., obligaţia declarării şi a plăţii taxei revine celui ce administrează în mod concret facilitatea de cazare.

În cazul spaţiilor de locuit, declaraţia se depune o singură dată, la dobândirea imobilului respectiv.

Informaţii suplimentare cu privire la taxa pentru spaţii verzi în staţiunea Mamaia se găsesc pe site-ul instituţiei www.spit-ct.ro.

Director Executiv
Virginia Uzun

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii