Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:43 02 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Certificate fiscale 100% online pentru persoanele fizice şi juridice

ro

06 Jul, 2012 14:27 1250 Marime text

Certificate fiscale 100% online pentru persoanele fizice şi juridice

Serviciul Public de Impozite şi Taxe (SPIT) Constanţa reaminteşte contribuabililor – persoane fizice şi juridice că pot solicita şi obţine certificate de atestare fiscală 100% online emise pentru alt scop decât întrăinarea bunurilor mobile şi imobile.

Pentru a beneficia de certificatul fiscal semnat electronic contribuabilii trebuie să aplice o cerere online pe site-ul www.spit-ct.ro pentru a deveni utilizator al sistemului electronic oferit de SPIT Constanţa

Certificatul fiscal online pentru persoanele fizice şi juridice se obţine direct de acasă sau birou fără deplasări la sediul vreunei agenţii fiscale şi poate fi folosit pentru intabulare, cadastru, ipotecă, licitaţie, dezbatere succesiune, autorizare taxi etc.

Documentul poate fi verificat din punct de vedere al autenticităţii accesând site-ul www. spit-ct.ro – secţiunea servicii online – verifică certificat fiscal sau pe adresa de internet http://spit-ct.ro/verificăCF.aspx.

Verificarea poate fi realizată de orice persoană care se află în posesia unui certificat de atestare fiscală, pe baza numărului de înregistrare, a datei de înregistrare a documentului şi a cheii de control alocate în mod automat de programul informatic, tipărite în nota de subsol a documentului.

Precizăm faptul că documentul autentic este cel în format electronic. Certificatul fiscal semnat digital se află sub protecţia Legii nr. 455/2001 privind semnătura electronică şi va produce aceleaşi efecte ca şi actul în formă autentică.

Director Executiv
Virginia Uzun

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii