Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:10 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sindicatul Familia Constanta Apel la solidaritate

ro

20 Oct, 2010 16:50 2054 Marime text
Sindicatul „Familia" Constanta ce reuneste toate categoriile de angajati ai Directiei de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Constanta, afiliat la Federaţia Naţională Sindicală din Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, F.N.S. „PRO.ASIST", afiliată la Confederaţia Naţională Sindicală Cartel ALFA, anunţă că participa la acţiunile de protest demarate în data de 20.10.2010 de către angajaţii din consiliul judetean si primariile judetului Constanta.

Salariatii din D.G.A.S.P.C. Constanta condamna si critica masura taierii salariilor cu 25% de catre un Guvern iresponsabil. Totodata protesteaza impotriva proiectului legii pensiilor precum si a tuturor masurilor de austeritate impuse de un partid ce se vrea democrat!

Saracirea populatiei umple directiile de asistenta sociala de beneficiari (adulti si copii) care nu au nici o vina ca familiile lor nu se mai pot ocupa de ei!

Este momentul ca Guvernul sa inteleaga ca asa nu se mai poate, ca nu iesim in strada pentru ca ne place ci ca iesim in strada pentru ca nu avem cu ce sa ne ducem traiul de zi cu zi, ca devenim si noi asistati sociali!

Presedinte,

Gabriela Valeanu

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii