Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:06 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Rețeaua privată de sănătate REGINA MARIA își întărește echipa de management

ro

09 Jan, 2012 17:18 1452 Marime text

După investiții importante în extinderea serviciilor, ne face plăcere să vă anunțăm întărirea echipei de top management. Astfel, Ionuț Pătrăhău ocupă, începând cu 9 ianuarie, funcția deCEOal Rețelei de sănătate. Ionuț are o experiență vastă în domeniul serviciilor, activând zece ani în domeniul bancar, ultima poziție ocupată fiind cea de Director General Adjunct al Băncii Transilvania. A acceptat provocarea de a conduceorganizațiaspre un singur obiectiv: excelența în domeniul medical. Ionuț are abilitățile de a crea, transforma și crește organizații, iar faptul că are deja o experiență de a conduce o organizație de mii de angajați, ne va ajuta în planurile viitoare.

Așadar, pregătim dezvoltarea și consolidarea poziției în piața de servicii medicale a Rețelei către un singur scop: excelența în domeniul medical.

DESPRE REŢEAUA PRIVATĂ DE SĂNĂTATE REGINA MARIA

Reţeaua privată de sănătate REGINA MARIA este cea mai mare Reţea de servicii medicale private din România, cu peste 1000 de medici permanenţi şi colaboratori în cele șase spitale şi 18 policlinici prezente în Bucureşti şi în ţară.

REGINA MARIA înseamnă servicii spitaliceşti, de maternitate, policlinici, imagistică, pediatrie, laboratoare clinice şi celule stem. Spitalul de obstetrică şi ginecologie REGINA MARIA este prima maternitate privată din România şi singura maternitate din București care oferă servicii de naştere în apă. Totodată, Euroclinic este primul spital privat din țara noastră. Banca Centrală de Celule Stem este prima bancă cu depozitare a celulelor stem în România.

Reţeaua privată de sănătate REGINA MARIA include: 18 policlinici proprii în Bucureşti şi în ţară, şase spitale, trei campusuri medicale, Divizia de Laboratoare Clinice, Banca Centrală de Celule Stem, peste 130 de clinici partenere în toată ţara și peste 140 000 de abonaţi.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii