Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:09 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alto conecteaza la energie Romanian Boat Show Constanta

ro

18 Jun, 2009 14:46 1229 Marime text
Alto conectează la energie Romanian Boat Show Constanţa

Rompetrol susţine, în perioada 17-21 iunie, Romanian Boat Show Constanţa, prima expoziţie nautică organizată pe apă în ţara noastră.

În calitate de sponsor principal, Rompetrol va acorda premiul special constând în 2500 de litri carburant Alto, cel mai nou produs Rompetrol. Toţi vizitatorii expoziţiei au şansa de a câştiga acest premiu înscriindu‑se la tombolă şi participând astfel la tragerea la sorţi din 21 iunie.

"Rompetrol este prezent la Romanian Boat Show Constanţa din dorinţa de a celebra, alături de organizatori şi de participanţii la eveniment,  performanţa şi calitatea. Aceste două valori se regăsesc în esenţa brandului Alto, gama de carburanti premium Rompetrol. Misiunea noastră este de a oferi în fiecare zi oamenilor energia de care au nevoie, de aceea realizăm permanent investiţii substanţiale pentru a dezvolta noi produse care răspund celor mai  înalte exigenţe ale clienţilor noştri, iar Alto este unul dintre acestea", a declarat Oana Năstase, Communication & Corporate Affairs Director Rompetrol.

Alto este o gamă de carburanţi care asigură o creştere a performanţelor automobilului, a randamentului şi fiabilităţii motorului. Alto este disponibil atât în varianta benzină (cifra octanică 101), cât şi motorină (cifra cetanică 55). Benzina Alto 101 oferă o pornire uşoară, un demaraj mai bun şi o funcţionare uniformă la ralanti. Motorina
Alto 55 asigură, prin cifra cetanică ridicată, o putere crescută a motorului şi o reducere semnificativă a consumului.

Rompetrol Downstream, divizia de retail a Grupului Rompetrol, operează pe plan intern peste 450 de benzinării şi 7 depozite de carburanţi, fiind prima reţea care comercializează încă din anul 2003 exclusiv carburanţi la standarde Euro.

Romanian Boat Show Constanţa este un eveniment organizat de Set Events şi Power Marine şi se desfăşoară în Portul Tomis.

Pentru detalii privind regulamentul complet al campaniei promoţionale puteţi accesa http://www.romanianboatshow.ro/.

Contact:
Oana Ene
Senior PR Consultant Odyssey
oanae@odyssey-co.ro

0721.432.917

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii