Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
14:29 19 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Atenție se oprește apa!

ro

27 Apr, 2015 11:27 594 Marime text
 Pentru executarea lucrărilor de racordare a conductelor principale de alimentare cu apă din localitatea Tuzla, la sistemul centralizat de distribuție, lucrări executate în cadrul Programului Operațional Sectorial de Mediu, SC RAJA SA este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile miercuri, 29 aprilie 2015, în intervalul 00,00 – 24,00. Vor fi afectați consumatorii din Tuzla, din zona OJRSA și de pe străzile Al. I. Cuza, Plopilor, Liliacului, Televiziunii și Farului.
Lucrările fac parte din contractul de lucrări “Reabilitare și extindere rețea apă, extindere rețea canalizare și stație de pompare ape uzate nouă – localitatea Tuzla”, în valoare de 9,09 milioane lei, din care SC RAJA SA asigură o cofinațare de 2,61 milioane lei. În cadrul acestui proiect, rețeaua de apă a fost reabilitată și extinsă pe o lungime de 5,7 km. Pe parte de canalizare, sistemele au fost reabilitate sau extinse pe o lungime de peste 7 km.
 
Ne cerem scuze față de abonații afectați de aceste opriri de apă și îi asigurăm că echipele de intervenție ale contructorilor care execută lucrările vor face tot posibilul pentru finalizarea intervențiilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toţi consumatorii afectaţi de aceste opriri să-şi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei.
 
 
Biroul de presă
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii