Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:36 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Atenție se oprește apa!

ro

09 Jun, 2014 18:33 1377 Marime text
  Pentru executarea lucrărilor de racordare a magistralei de alimentare cu apă nou montată la sistemul centralizat de distribuție, lucrări executate în cadrul Programului Operațional Sectorial de Mediu, SC RAJA SA este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile, miercuri 11 iunie 2014, în intervalul 00,00 – 24,00.

Vor fi afectați de lipsa apei potabile consumatorii din:

- partea de vest a localității Lumina, străzile: Tulcei, 22 Decembrie, Câmpului, Brotăcei, Sirenei, Sabinelor, Pelican, Lebedei, Crizantemei, Crinului, Brândușelor, George Enescu, Morii;
- partea de este a localității Năvodari, străzile: Liniștei, Eternității, Apusului, Macului, Lanului, Recoltei și Prelungirea Recoltei;
- localitatea Corbu și unitățile militare din zonă;
- Cartierul Tineretului din localitatea Ovidiu;
- agenții economici din zona Variantei Ovidiu;
- B-dul Aurel Vlaicu – zona Real.
Pe perioada executării lucrărilor de racordare la noua conductă, SC RAJA SA va efectua manevrele de vane necesare pentru a asigura alimentarea cu apă la o parte din abonați, prin conducta de siguranță de 600 mm. Astfel, se va realiza furnizarea apei potabile cu presiuni scăzute pentru abonații din:
- zonele Peninsulă și Industrială Năvodari;
- partea de est a localității Lumina;
- restul orașului Năvodari;
- zona Industrială Midia.

Lucrările executate fac parte din POS Mediu, contractul de lucrări “Reabilitare rețele Năvodari”, în valoare de 7,12 milioane lei, din care SC RAJA SA asigură o cofinațare de 2,04 milioane lei. În cadrul acestui proiect, magistrala ce pleacă de la stația de pompare Palas către zona Năvodari, a fost înlocuită în zona bulevardului Aurel Vlaicu, pe acest tronson conducta având o vechime de peste 55 ani.
Ne cerem scuze față de abonații afectați și îi asigurăm că echipele de intervenție care execută lucrările vor face tot posibilul pentru finalizarea intervențiilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toţi consumatorii afectaţi de această oprire să-şi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei.
 
Biroul de presă
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii