Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:34 21 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

RADET Constanta a demarat o ampla campanie de depistare a consumatorilor fraudulosi

ro

13 May, 2009 17:14 862 Marime text

BIROU COMUNICARE ŞI CONTROL
Nr. C 4021 /13.05.2009         
       
Pentru a elimina ”căpuşele”,

RADET Constanta a demarat o amplă campanie de depistare a consumatorilor frauduloşi

       Intrucat s-a constatat ca exista persoane fizice si juridice care  sunt racordate la sistemul de termoficare dar, care nu achita contravaloarea energiei termice consumate, RADET Constanta a initiat o ampla actiune de depistare a consumatorilor fraudulosi.Verificarile se vor realiza de catre echipele de control ale regiei pe tot cuprinsul municipiului Constanta.
       Cu aceasta ocazie  RADET cheama toti consumatorii,  indiferent de forma lor juridica, sa se prezinte la sediul regiei din str. Badea Cartan nr. 14 pentru a intra in legalitate. In situatia in care nu se va da curs acestei solicitari, persoanele fizice sau juridice care vor fi depistate de catre reprezentantii regiei ca fiind consumatori fraudulosi de energie termica, vor intra sub incidenta legii penale.
        Asupra celor ce nu inteleg ca trebuie sa plateasca serviciile de care beneficiaza se vor aplica prevederile art. 47 din Legea 3252006 privind serviciul public de alimentare cu energie termica constitue infractiunea de furt si se pedepseste conform legii penale.

Biroul Comunicare

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii