Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
02:20 24 01 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. O avarie a Electrocentrale Constanța (CET Palas) afectează furnizarea apei calde și căldurii către abonați din Constanța. Ce zonă este afectată

ro

12 Mar, 2019 10:06 2090 Marime text
Electrocentrale Constanţa SA (CET Palas) a comunicat în data de 12.03.2019 că înregistrează o avarie pe reţeaua care alimentează cu energie termică primară punctul termic nr.171.

În consecinţă, în lipsa energiei termice, s-au oprit instalaţiile RADET Constanța care asigură distribuţia energiei termice în zona: Primo.

Potrivit RADET Constanța, până la remedierea avariei de către Electrocentrale Constanta S.A. (CET Palas) nu se pot asigura consumatorilor serviciile de termoficare.

”Pentru relaţii suplimentare vă rugăm să apelaţi la numărul de telefon 0241.585300 de la Dispeceratul Electrocentrale Constanta SA (CET Palas). Informaţia este comunicată de RADET care cere scuze consumatorilor săi pentru acest disconfort!” - au transmis reprezentanții RADET Constanța. 

UPDATE. 

Electrocentrale Constanţa SA (CET Palas) a comunicat în data de 12.03.2019 că înregistrează o avarie pe reţeaua care alimentează cu energie termică primară punctul termic nr.130.

În consecinţă, în lipsa energiei termice, s-au oprit instalaţiile RADET Constanța care asigură distribuţia energiei termice în zona: Primo.

”Până la remedierea avariei de către Electrocentrale Constanta S.A. (CET Palas) nu se pot asigura consumatorilor serviciile de termoficare.
Pentru relaţii suplimentare vă rugăm să apelaţi la numărul de telefon 0241.585300 de la Dispeceratul Electrocentrale Constanta SA (CET Palas)” - au mai precizat reprezentanții RADET Constanța.

Ti-a placut articolul?

Comentarii