Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:55 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Anunț important de la RADET Constanța. Ce presupune convenția de facturare individuală la RADET Constanța (video)

ro

18 Jul, 2018 13:17 3392 Marime text
Constănțenii care locuiesc în blocuri vechi și sunt nevoiți să aștepte mult până când apa caldă ajunge la robinet, pot face o cerere la RADET pentru modificarea instalației actuale de distribuție, cu una pe orizontală.

Potrivit Primăriei Constanța, proiectul a fost implementat în mai multe imobile din oraș iar cei care beneficiază deja de acest sistem susțin că sunt foarte mulțumiți de faptul că au apă caldă imediat cum deschid robinetul și nu mai depind de vecini. Schimbarea instalației presupune o contorizare individuală, la fiecare apartament. Montarea instalației se face de către RADET iar costurile se împart la fiecare apartament în parte. În baza unei cereri, banii pot fi achitați în mod eșalonat.
 
Potrivit directorului general al RADET Constanța, Liviu Popa, avantajele distribuției pe orizonală sunt urmatoarele: fiecare apartament are independență din punct de vedere al energiei față de restul vecinilor și convenție de facturare individuală.

“Dacă asociația de proprietari face comandă la RADET, noi le facem proiectarea, le asigurăm realizarea acestei lucrări care le permite să își controleze costurile și confortul termic în apartamente, în plus, construind rețeaua de recirculare a apei calde până la ultimul etaj le garantăm tuturor că au apa caldă mai repede decat o produce o centrală termică de apartament”, susține Liviu Popa.

Cei interesați pot obține informații suplimentare de la dispeceratul RADET: 0241/616792
 Sursa video: Facebook/Primăria Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii