Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:21 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Anunț important de la RADET Constanța. Ce măsură va fi luată după ce Electrocentrale Constanța SA va intra în insolvență

ro

04 Jun, 2019 16:02 3428 Marime text
Luând în considerație faptul că la data de 28.05.2019 Tribunalul Constanța a admis cererea ELECTROCENTRALE CONSTANȚA S.A. și a dispus deschiderea procedurii generale a insolvenței pentru aceasta, pe cale de consecință Consiliul de Administrație al R.A.D.E.T. Constanța a analizat posibilele efecte ale acestui demers și a dispus declanșarea procedurii generale a insolvenței pentru regie.

Potrivit unui comunicat transmis de RADET Constanța, această măsură a fost luată deoarece Electrocentrale Constanța S.A. este principalul creditor al R.A.D.E.T. Constanța și pentru a proteja interesele regiei era necesară o astfel de decizie.
     

„Dorim să informăm pe toți consumatorii racordați la R.A.D.E.T. că această decizie nu va afecta în niciun fel continuitatea și calitatea serviciilor de distribuție a energiei termice în municipiul Constanța. Asigurăm pe toți cetățenii municipiului Constanța că eforturile noastre pentru furnizarea energiei termice în condiții de maximă siguranță, cu impact minim asupra mediului și care să nu afecteze sănătatea populației, vor continua și vor fi dezvoltate sub coordonarea Primăriei municipiului Constanța” - au transmis reprezentanții RADET Constanța.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii