Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:15 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Anunţ important de la RADET Constanţa. Care este data limită pentru depunerea cererilor de eliberare a avizului de deconectare/debranșare

ro

14 Sep, 2018 16:28 4052 Marime text
RADET Constanța anunță că data limită pentru depunerea cererilor de eliberare a avizului de deconectare/debranșare și a cererilor de sigilare a corpurilor de radiere este de 14.09.2018.

Potrivit reprezentanţilor RADET Constanţa, documentațiile depuse de către solicitanți în vederea obținerii avizului de deconectare/debranșare vor fi analizate până cel tarziu la data de 15.10.2018, iar de la aceasta dată și până la începerea furnizării este obligatorie redimensionarea grupurilor de măsură a energiei termice ca urmare a deconectărilor realizate in această vară.

"În această perioadă, pe langă redimensionarea grupurilor de masură se vor realiza fizic și deconectările/debranșările ce au primit aviz favorabil din partea RADET Constanța.
Menționăm că în conformitate cu prevederile art. 30 alin.4 din Legea 325/2006 privind serviciul public de alimentare cu energie termică, deconectarile/debranșările de la sistemul centralizat de alimentare cu energie termică nu se pot realiza în timpul sezonului de încălzire" + au mai transmis reprezentanţii RADET Constanţa.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii