Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:07 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Anunț important de la RADET Constanța. Când se pot depune solicitările pentru deconectarea/debranșarea de la sistemul centralizat

ro

13 May, 2019 11:39 3302 Marime text
Având în vedere că în conformitate cu prevederile legale  deconectarea/debranșarea unui consumator de la sistemul de alimentare centralizată cu energie termică se face numai în afara sezonului de furnizare a încălzirii, RADET Constanța aduce la cunoștința celor interesați că perioada în care pot să solicite deconectarea/debranșarea de la sistemul centralizat  este cuprinsă între data de 13.05 - 13.09.2019.

Potrivit RADET Constanța, formularul tipizat se poate obține în perioada menționată  de la sediul RADET situat în str. Badea Cârțan nr. 14A sau poate fi descărcat de pe site-ul http://www.radet-constanta.ro.

Solicitările de eliberare a avizului de deconectare/debranșare vor fi analizate și vor primi răspuns până la data la care se va începe furnizarea căldurii pentru sezonul rece 2019 – 2020.

„Facem precizarea că în afara perioadei comunicate, nu se primesc solicitări de deconectare/debranșare.  Solicitările de reconectare la sistemul de termoficare și de execuție a branșamentelor pentru imobile noi se primesc pe parcursul întregului an. Mulțumim clienților noștri pentru buna colaborare!” - au transmis reprezentanții RADET Constanța. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii